2777
2789
عنوان

افراد حساس و عجول عمل بینی نکنید افسرده میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 6285 بازدید | 96 پست
من اصلا هیچوقت تا حالا به دماغم دقت  نکرم و هیچوقت و فکر عملش نبودم

خوش به حالتون

پنج سال هست افتاده بود مغزم عمل کنم

اخرشم عمل کردم چیزی جز پشیمونی داشت برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی اثرات بیهوشیه درست میشی

برا من دوماهه درست نشده چیکار کنم

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

دکتر سلطانی فر دقیقاً توی مشاورش وقتی میری مطبش باهاش که از نزدیک صحبت می‌کنی میگه اگه آدم وسواسی حساسی هستید اصلاً جراحی بینی رو من به شما پیشنهاد نمی‌کنم اگر آدمی هستید که نظرات بقیه خیلی خیلی براتون مهمه و زندگیتونو روی نظرات بقیه بنا کردید نه جراحی بینی نه هیچ جراحی زیبایی دیگه‌ای برای شما مناسب نیستش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم میخام عمل لیزیک چشم کنم میترسم پشیمون بشم 🥲

اگ دکترت خوب باشه بهترین کاره

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
به قیافه ام عادت نمیکنم حس عجیب غریبی دارم انگار خودم نیستم همش نگرانم استرس دارم

دوست عزیز حتما حتما خوب میشید نگران نباش من اطرافم خیلیا عمل کردن خودمم هنوز ۱ ماه نشده داره اوضاعم روز به روز بهتر میشه.

دختر عموم که عمل کرد با تمام خانواده قهر کرد گفت چرا منو بردین عمل کنم و از بس ناراحت بود الان که چند سال گذشته میگه اگر ببرنم بازم عمل میکنم .

انقدر به خودت عادت میکنی که چهره قبلی رو فراموش میکنی

چرا جدیدا عمل بینی ها اینقدر ناموفق و تباه شده ؟؟ والا ۲۰ سال پیش همینجوری با پیچ گوشتی و چکش و بدو ...

اگر مشکل خاصی نداری عمل نکن عزیزم خیلی سخته 

نه اینکه عمل سخت باشه

بعدش سخته مراقبت هاش

حساسیت هاش

دوست عزیز حتما حتما خوب میشید نگران نباش من اطرافم خیلیا عمل کردن خودمم هنوز ۱ ماه نشده داره اوضاعم ...

شما که یک ماه هست عمل کردین شما این حس هارو ندارین؟؟