2777
2789
عنوان

اشتباهی به جای شیاف استامینفون شیاف دیکلوفناک به بچم زدم کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 66 پست
الهی به خیر بگذره و همه چیز اکی باشه 

الهی آمین 😔

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

نگران نباش من برا تب بچه هام همیشه دیفلوفناک دکتر میده دیفلوفناک ۵۰ براشون مینوشت

۱۰۰ گذاشتی عب نداره ۱ بار چیزی نمیشه نگران نباش 

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتربه من گفت درتب های خیلی شدید خودمون دیکلوفناک استفاده میکنیم توکل به خدا هیچی نمیشه نگران نباش

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
دکتربه من گفت درتب های خیلی شدید خودمون دیکلوفناک استفاده میکنیم توکل به خدا هیچی نمیشه نگران نباش

امیدوارم حالا این وسط بچم ادرار نمیکنه از چهار صبح منتظرم ببینم چی شده

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
نگران نباش من برا تب بچه هام همیشه دیفلوفناک دکتر میده دیفلوفناک ۵۰ براشون مینوشت ۱۰۰ گذاشتی عب ندا ...

چند سالشه بچتون عزیزم؟ بچه من هشت ماهه است 

بله برای بزرگسال بوده گفت باید آزمایش بده ببینم آسیب دیده یا نه دارم سکته میکنم

چیزی نمیشه.منم یه بار به جای ۱۰ سیسی ۲۰ سی سی بروفن دادم پسرم .از بس وقتی تب میکنن هول میشم.اخرشم شربت معده بهش دادن.ایه الکرسی میخونم برا پسرتون

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد  ما هم دیکلوفناک استفاده میکردیم چون استامنفون جواب نمی‌داد  یا ...

من یه بزرگسال کامل زدم میگن برای کلیه و کبد مشکل پیش میاد نای شل میشه و...😭

ان شاالله هیچ مشکلی نیست ادرار نکردنش باید بخاطر تب بالا و حرارت زیاد بدنش باشه... شیرشو میخوره؟

اره حسابی سیر خورده 

اومدم اما بچه ادرار نکرده نمونه رو بدیم آزمایش انگار ناخودآگاه ترسیده

خب تب داشته تعریق داشته اب بدنش کم شده ادرار نکرده ممکنه سوزش ادرار هم داشته باشه بخاطر کم ابی خودشو نگه داشته اگه بالای ۸ ماه باشه بهش اب میوه طبیعی بده 

اب هم زیاد بده بهش

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون