2777
2789
عنوان

اشتباهی به جای شیاف استامینفون شیاف دیکلوفناک به بچم زدم کمک😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 66 پست
چیزی نمیشه.منم یه بار به جای ۱۰ سیسی ۲۰ سی سی بروفن دادم پسرم .از بس وقتی تب میکنن هول میشم.اخرشم شر ...

ممنون عزیزم ♥️

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
خب تب داشته تعریق داشته اب بدنش کم شده ادرار نکرده ممکنه سوزش ادرار هم داشته باشه بخاطر کم ابی خودشو ...

فقط شیر خودم رو میخوره حتی آب هم نمی خوره 😔

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گذاشتی؟؟

من دوهفته پیش برام پیش اومد شوهرم خودش گذاشت بعدا دیدم دیکلوفناک ۵۰

بچه آفت دما گرفت ۳تا گلبافت و کیسه آب گرم بچه مثل مرده یخ بود

لباس زمستونی پوشیدیم بردیمش بیرون تو آفتاب و گرما خوب شد

نمیخوام بترسونمت بدن بچه ها فرق داره اما اگه تازه  گذاشتی کلا بیدار باش دماغشو چک کن پایین ببر دکتر

اره حسابی سیر خورده 

خدا رو شکر اگ شیرش رو میخوره زود خوب میشه انشاالله

ادرارم میکنه،بد شانسی وقتی آدم استرس داره همه عوامل دست ب دست هم میدن تا بیشتر عصبی بشی.‌‌...

جواب آزمایش گرفتی خبر بده بهمون،خیره حتماً 

نه خانم آن شاءا لله مشکل خاصی پیش نمیاد

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
من یه بزرگسال کامل زدم میگن برای کلیه و کبد مشکل پیش میاد نای شل میشه و...😭

نه بابا با یک بار چیزی نمیشه نترس اون برای مصرف طولانی هست دوز بعدی رو فاصلشو بیشتر کن 

مثلا ۴ ساعتی شیاف داشتی بکن ۸ ساعت بعد دوز بعدی بده

تبشو یکم که بالا رفت با پاشویه اینا کنترل کن نزار بالا بره که بتونی با دوز لعدی فاصله بدی اگه نتونستی کنترل کنی مجبوری دارو رو دوباره بدی

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
کی گذاشتی؟؟ من دوهفته پیش برام پیش اومد شوهرم خودش گذاشت بعدا دیدم دیکلوفناک ۵۰ بچه آفت دما گرفت ۳ ...

شوهرت شیاف زده یا بچت ؟ 

اون تب و لرز کرده 

من بچه هام تب می کردن  میبرمشون دکتر همیشه شیاف دیفلوفناک ۵۰ میده درصورت تب بالا میگه بزار براش شربت رو بچه بزرگم تاثیر نداره فقط شیاف تبشو میگیره

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
خدا رو شکر اگ شیرش رو میخوره زود خوب میشه انشاالله ادرارم میکنه،بد شانسی وقتی آدم استرس داره همه ...

حتما خبر میدم خدا کنه به خیر بگذره همش تقصیر منه

کی گذاشتی؟؟ من دوهفته پیش برام پیش اومد شوهرم خودش گذاشت بعدا دیدم دیکلوفناک ۵۰ بچه آفت دما گرفت ۳ ...

ساعت ده و نیم شب گذاشتم ساعت چهار صبح فهمیدم اشتباه کردم 

شوهرت شیاف زده یا بچت ؟  اون تب و لرز کرده  من بچه هام تب می کردن  میبرمشون دکتر هم ...

شوهرم شیاف داد من زدم به بچه تبش چهل بود