2777
2789

همه شیاف ها تو یخچال هست شوهرم درآورد بهم گفت اینه من هول هولی دیدم گفتم آره حواسم به تب بچه بود نزدیک چهل بود دیشب ده و نیم زدم.

امروز چهار صبح پوکه رو دیدم اشتباه شده اومدیم بیمارستان آزمایش خون و ادرار بگیرن پسرم هست ماهشه هنوز ادرار نکرده دارم سکته میکنم براتون پیش اومده؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

صلوات فرستادم که چیزی نباشه عزیزم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سر ببر پیش دکتر حداقل خیالت راحت بشه

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
دکترش چی گفت؟شیاف برای بزرگسال بوده؟

بله برای بزرگسال بوده گفت باید آزمایش بده ببینم آسیب دیده یا نه دارم سکته میکنم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
فکر کنم باید مدفوع میکرد نه ادرار ولی صلوات فرستادم که چیزی نباشه عزیزم

خدا خیرت بده 😭

یه سر ببر پیش دکتر حداقل خیالت راحت بشه

اومدم اما بچه ادرار نکرده نمونه رو بدیم آزمایش انگار ناخودآگاه ترسیده

آره برا من پیش اومده ولی بچم طوریش نشد

تو رو خدا بچتون چند وقتش بود؟

این اشتباهو منم کردم خداروشکر اتفاقی نیفتاد البته دخترم یکسالش بود

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
این اشتباهو منم کردم خداروشکر اتفاقی نیفتاد البته دخترم یکسالش بود

برام دعا کن پسر منم چیزیش نشه همش تقصیر من شد