2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 171 پست
من اصلا نمیخام تا ۲روز ببینمش ایقد ک حالمو بد کرده..من دیشب داشتم چمدون میبستم با خودش نمیگه ترسید پ ...

نمیشه که تا دوروز نبینیش چون تو یک خونه زندگی میکنید

بهش بگو فکرهامو کردم دیدم اینجا خونه منه و اگه کسی قراره از این خونه کسیه که نمیخواد زندگیش درست بشه

و از طرف رگ غیرتش استفاده کن مثلا بگو ما هنوز رنو شوهریم و دلم نمیخواد تا اسم تو تو شناسنامه هست چشم هزار نفر دنبالم بیوفته

اسی اگه زندگیت از لحاظ مالی اکیه طلاق نگیر برو مشاور حیفه ببین یطوری باش اگه یه درصد جدا شدی بگی من ...

تا الانم با این فکرا بوده ک موندم چون از لحاظ مالی اوکیه ولی از لحاظ عقلی کمبود داره سر چیزای بیخود دعوا راه میندازه زندگیمونو تباه کرده بعدم طلبکارع همیشه..از لحاظ روحی خستم کرده

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیخام تا ۲روز ببینمش ایقد ک حالمو بد کرده..من دیشب داشتم چمدون میبستم با خودش نمیگه ترسید پ ...

عزیزم از لحاظ بچه ننه و خواهری بودن چطوره. شوهر من بدیهاش رو تحمل کردم ولی الان این ویژگی هم خودم رو نابود کرد . الان هم پسرم رو. خیلی داغون شدم

اخه موقتی خوب میشه ولی باز یه موضوع دیگه پیش می اومد. قبلا که پسرم کوچیک بود همش کوتاه می اومد می‌گف ...

باید با زبون درست با شوهرت صحبت کنی

بهش بفهمونی که بچش تو سنی نیست که بتونه جلوشو بگیره و شاید این ماجرا تا حدی پیش بره که روی پدرش دست هم بلند کنه

مخصوصا وقتی چندین سال عقده روی دلش مونده

بعد حرمتی که نمی‌مونه هیچ سر هیچ موضوع دیگه ای هم نمیتونه بهش امرونهی کنه

یا اگه از اعتیاد بچش می‌ترسه مثلا بگو اگه بخاطر کارات بره سمت مواد چی

اون قلق درستش رو خودت باید پیدا کنی بعد این همه سال زندگی

مشکلتون چیه با همسرتون

بخاطر شراکت با برادرش، نمیتونه بگه بیا جدا کنیم مال و اموال مون بخاطر برادرشه باید این وضع رو تحمل کنه این وسط هم من حرص و جوش بخورم برادرش مثلا وقتی نفع میکنن بعد سود پول رو آب می‌کنه انگار وجود نداشته اینم که عقل نداره راحته اینقد که شوهرم زحمت می‌کشه برادرش نه ولی اون همیشه پولا رو به باد میده بعد ما هنوز خونه نداریم همش وعده وعید میده که سال دیگه سال میاد می‌ره هنوز خبری نیست 

قهر کردن شما ی راه بچه گونس چمدون ببندی با پای خودت بری همه راه ها رو برا اون باز کردی اینکه سریع د ...

من با فکر کردن ب اینایی ک شما گفتین هم گریم گرفت چ برسه ب تو همچین موقعیتی بودن...چجوری میشه زندگیمو درست کنم ک کار ب این حرفا نکشه

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
میشه بگی مثلا چجوری بچه ننه اس؟؟؟؟

اینجوری که مثلا مادرشوهرم اومد خونمون تن و بدنم رو لرزوند که چرا دخترش از مشهد اومد فقط روز اول رفتم خونه دخترش. روزهای بعد نرفتم که از مهموناش پذیرایی کنم. منم حالم بد شد . شوهرم تا فهمید . بهش گفتم خواهران تو خوشیا با همت حالا تو زحمتام با هم. اونجا منو نمی‌بینن. شوهرم گفت درسته ولی یه تار موی مامانم رو با تو عوض نمیکنم. واقعا مسخره...

یا مثلاً خواهرش برا پسرش تولد گرفت ما رو دعوت نکرد. منم مثل اون تولد گرفتم ولی اقوامم رو نگفتم فقط دوستای پسرم رو گفتم. اونم زنگ زده به باباش رو خبر دار کرده که خونمون تولده و بیا کیک ببر. برا مادر و خواهرانم. بعد میگه چقدر بد شد بچه خواهرم رو نگفتی. آخه لعنتی اولا اونا پسرم رو آدم نمیدونن. بعد تو خودت باخبرشون کردی. اینا جزی از اون هست. فقط خدا رو شکر میکنم پسرم بزرگ شده جوابش رو میده. یا مثلاً سر پسرم با خواهرشوهرم قهر کردم. شوهرم با اینکه سر پسرم بود. طرف خواهرش رو گرفت . گفت خواهران رو با تو عوض نمیکنم

بخاطر شراکت با برادرش، نمیتونه بگه بیا جدا کنیم مال و اموال مون بخاطر برادرشه باید این وضع رو تحمل ک ...

وااای از شراکت متنفرررم...همش حرص و جوش ..ما ی سر دعواهامون میرسه ب شریک بودنش ..خیلی حرص میزنم از دستش بعد جالبیش اینجاس شریکش عقده هاشو خالی میکنه سراین،اینم تا ی کلمه حرف میزنی سر من خالی میکنه از بس بی عرضه اس نمیتونه حقشو بگیره از شریکش بجاش زبون درازیش برای منه

ولی اخلاق رفتاراش خوبه عصبانی میشه داد بیداد داریم قهر میکنیم خودش زودتر میاد از دلم در میاره شاید به چند ساعت نکشه،و یادم نمیاد که تا حالا دست روم بلند کنه بدون من غذا از گلوش پایین نمیره  اینقد که اون منو دوست داره من ندارم واقعیتش، بیشتر واسه همینه که تا حالا طلاق نگرفتم چون می‌دونم بعد اون کسی منو اینجوری دوست نداره 

تونسته باشم کمکی بکنم خوشحالم و بسیار ممنون و سپاس گذارم از دعای زیبات

کاربر در پی همدم

روح پدرتون شاد و احسنت بر پدر و مادرتون که همچین فرزندی رو پرورش دادند

حرفاتون واقعا زیبا و تاثیر گذار هست

نمیشه که تا دوروز نبینیش چون تو یک خونه زندگی میکنید بهش بگو فکرهامو کردم دیدم اینجا خونه منه و اگه ...

خداخیرتون بده اگ راه حل دیگه ای دارین دریغ نکنید 

وای از دست شما🤦🏽‍♀️😅 یبارررم ک من مثبت اندیشی کردم ب خوبیای بعدع طلاق فک کردم شما ته دلمو خالی کر ...

دوسته عزیرم من تو زندگیم خیلی خیلی تجربه دارم منم خیلی ساده و خوش خیال بودم چون همه میگن قیافم خوبه خدارو بنده نبودم با دوتا بچه خیلی گند زدم به زندگیم الان حرفهایه این اقا کلمه به کلمه درسته یعنی داره راهه درسته زندگیو نشونت میده به حرفهاش اعتماد کن انیدوارم هرکز پشیمونی تو زندکیت نباشه

وااای از شراکت متنفرررم...همش حرص و جوش ..ما ی سر دعواهامون میرسه ب شریک بودنش ..خیلی حرص میزنم از د ...

دقیقا وضعیت ما همینه حالا شوهر من برادرشه روش نمیشه شوهر شما چرا از شراکت در نمیاد بنظرم شریک بودن اصلا خوب نیست چون هرچی ضرر کنن دو طرف باید ضررو بدن تهش هیچی معلوم نیست