2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 171 پست

عزیزم کاش طلاق نگیری من مطلقم حالابماند چه طلاق سختوجانفرسایی داشتمو زوری بود.صابکارم تافهمید مطلقم درخواست دوستی داد منم رد کردم دیگه ازون روز بعد تحقیری نیس ک نکرده باشه 

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

روش درست زهره چشم گرفتن قهر کردن نیست میدونی چرا؟ چون اولا همون یکمقدار حرمت رو از بین میبری دوماً ...

چوری زهر چشم بگیرم الان من میخاستم هوا روشن بشه برم از زندگیش الان ببینمش چی بگم چکار کنم

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر هم خوب باشن بازم خونه خودت نیس ارامش و راحتیشو نداری..من مادرم چنبار گفته اذیتت کرد نمون بیا ...

منم همین فکر رو میکنم دیگه راحت نیستی همش باید دغدغه کار داشته باشی که سربارشون نشی حرفا و رفتارهای بقیه فعلا گفتم بسازم به پشیمونی بعدش نمی ارزه 

توروخدا یکم سیاست یاد بگیرین سیاست اصلا چیز بدی نیست من خودم مردم دارم اینو میگم ها اگه زنی با سیا ...

ببخشین میشه بگین تو این سیاست یکی مثل من چیکار باید بکنه شوهرم به شدت بچه ننه و خواهر ذلیله. من هفده ساله با این اخلاق گندش ساختم. الان پسرم تو سن نوجوونه. اون میفهمه هم میسوزه از این کار باباش هم عصبی میشه از کار باباش. وقتی میبینه شوهرم اون رو فدای خودش می‌کنه. حقم داره. آدم نمیتونه همچین پدری رو تحمل کنه.

عزیزم کاش طلاق نگیری من مطلقم حالابماند چه طلاق سختوجانفرسایی داشتمو زوری بود.صابکارم تافهمید مطلقم ...

واای همه اینایی ک گفتین کابوس منه چ طلاق گرفتنش چ نگاهای بعدش ...از خدا براتون بهترین زندگی و ارامش رو میخام الهی

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
چوری زهر چشم بگیرم الان من میخاستم هوا روشن بشه برم از زندگیش الان ببینمش چی بگم چکار کنم

فعلا سرسنگینی و تقریباً عادی باش

جوری رفتار کن که بدونه ناراحتی و دلخوری

اما جنگ و دعوا نه

بعد از همین امروز یاد بگیر چطوری سیاست داشته باشی من نمیتونم خیلی از مسایل رو بگم متوجه میشید

هوش خودتونو به کار بگیرید و نقاط ضعفش رو پیدا کنید و به کار بگیریم

اگه هر روز براش صبحانه آماده می‌کنی امروز نذار بگو سرم درد می‌کنه مثلا

اسی اگه زندگیت از لحاظ مالی اکیه طلاق نگیر برو مشاور حیفه ببین یطوری باش اگه یه درصد جدا شدی بگی من صدمو گذاشتمو نشد من شخصا خونه مادرم راحت نیستم تا دلت بخواد کمبود محبت تو زندگیم دارم شوهرم بشدت درگیره کاره ولی بازم هرگز نمیخام برگردم خونه مادر و جدا شم تو خونه خودم خیلی راحتیارو دارم خوبیارم ببین گلی

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
منم همین فکر رو میکنم دیگه راحت نیستی همش باید دغدغه کار داشته باشی که سربارشون نشی حرفا و رفتارهای ...

مشکلتون چیه با همسرتون

عزیزم همه اینایی ک گفتید رو داره ولی روانم رو پریشان کرده همش جنگ اعصاب دارم بخاطر رفتار و زبونش&nbs ...

اکثر مردا این زبون تلخ رو دارن حسادت هم ک بزار و برو 

من ۱۵ ساله متاهلم شوهرم این اخلاقارو داره ولی اصلا حساسش نمیکنم مثلا با باجناق نمیسازه من ابدا مجبورش نمیکنم بره باهاشون و همش بهش میگم ب پای تو نمیرسن تو مردی و اینا

یا حتی بعضی مهمونی ها رو از شدت حسادت نمیاد منم باهاش نمیرم برعکس میگم شوهرمو ول کنم برم پیش کی و کلا باید باهاش راه بیای چون هیچ کسی مثه شوهرت نیس

خیانتو نمیشه جبران کرد یا بی مسئولیتی سخته ولی اگه این اخلاقش مشکله ک اینا رو میشه حل کرد

ببخشین میشه بگین تو این سیاست یکی مثل من چیکار باید بکنه شوهرم به شدت بچه ننه و خواهر ذلیله. من هفده ...

من نمیدونم شوهرت چه کارهایی می‌کنه که شما اینطوری فکر می‌کنی شاید دیدگاه شما درست نباشه

ولی دوتا نکته مشخصه یکی اینکه بعد از هفده سال به این فکر افتادی که کارتو خیلی سخت می‌کنه

یکی هم اینکه باید طوری رفتار کنی که بفهمه زندگی خودش و بچش بخاطر رفتارش در عذابه و ممکنه یکروز بچش تو روش وایسته که براش خیلی گرون تموم میشه این موضوع

فعلا سرسنگینی و تقریباً عادی باش جوری رفتار کن که بدونه ناراحتی و دلخوری اما جنگ و دعوا نه بعد از ...

من اصلا نمیخام تا ۲روز ببینمش ایقد ک حالمو بد کرده..من دیشب داشتم چمدون میبستم با خودش نمیگه ترسید پدرش راهش نده خونه اینجا موند این از این افکار داره هاا نمیگه بخاطر زندگیش مونده میگ بخاطر پدرش نرفته

به نظر منم طلاق نگیر من کسی رو دیدم که از لحاظ مالی خیلی خیلی خوب بود ولی بعد از طلاق افسردگی گرفت میگفت تنهام کسی رو ندارم با اینکه همه جور تامین بود مستقل بود میخوام بگم به زندگیت بچسب از یه زاویه دیگه بهش نگاه کن سرتو گرم کن ولی طلاق چاره کار نیست وقتی تو شاد زندگی کنی روی همسرت هم تاثیر مثبت میذاره 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
من نمیدونم شوهرت چه کارهایی می‌کنه که شما اینطوری فکر می‌کنی شاید دیدگاه شما درست نباشه ولی دوتا نک ...

اخه موقتی خوب میشه ولی باز یه موضوع دیگه پیش می اومد. قبلا که پسرم کوچیک بود همش کوتاه می اومد می‌گفت مامان از بابا میترسم. اما الان  تو دوران بلوغ از خدا هم نمیترسه چه برسه باباش قشنگ جوابش رو میده.باباشم موقت کوتاه میاد و دوباره روز از نو روزی از نو طرف اونا رو میگیره.

من اصلا نمیخام تا ۲روز ببینمش ایقد ک حالمو بد کرده..من دیشب داشتم چمدون میبستم با خودش نمیگه ترسید پ ...

بهش بگو بریم مسافرت اصلا نیاز نیست توضیح بدی بزار هر جور دوست داره فکر کنه 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
من اصلا نمیخام تا ۲روز ببینمش ایقد ک حالمو بد کرده..من دیشب داشتم چمدون میبستم با خودش نمیگه ترسید پ ...

قهر کردن شما ی راه بچه گونس

چمدون ببندی با پای خودت بری همه راه ها رو برا اون باز کردی اینکه سریع دلت تنگ خونه ات میشه و روت نمیشه برگردی اینکه اون میتونه سریع بره شکایت کنه که زنم خونه رو ترک کرده و حق و حقوق شما پایمال میشه اینکه نمیاد دنبالت و شما تو خودت میشکنی