2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
ولی اخلاق رفتاراش خوبه عصبانی میشه داد بیداد داریم قهر میکنیم خودش زودتر میاد از دلم در میاره شاید ب ...

ماهم  دقیقا مثل شماییم نمیگم دوسم نداره مشکلات بزرگ ما یکی شراکتشه یکی بچه دار نشدنمون😔

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
باید با زبون درست با شوهرت صحبت کنی بهش بفهمونی که بچش تو سنی نیست که بتونه جلوشو بگیره و شاید این ...

شوهر من قلق نداره. یعنی قلقش مادر و خواهرانش هستن که اونا پسرم رو نمی‌خوان.چون عقیده دارن بچه پسر رو آدم نمیدونن. برادر رو قربون صدقه میرن فقط برای حمالیشون. شوهرم هم براش مهم نیست. فقط دوست داره مادرش خوشحال باشه. حتی شده خدا رو هم فدای مادرش می‌کنه. این مرد قلق نداره. باید دور انداخته بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم  دقیقا مثل شماییم نمیگم دوسم نداره مشکلات بزرگ ما یکی شراکتشه یکی بچه دار نشدنمون😔

ما هم همین بخاطر شراکت ولی بچه نه ،بچه نداریم ولی بخاطر بچه تا حالا بحث نداشتیم البته ۴ سال هست ازدواج کردیم، شما چند سال هست که بچه دار نشدین؟

خداخیرتون بده اگ راه حل دیگه ای دارین دریغ نکنید 

باید محبت های که بهش بی دریغ میکردی رو کم کنی

مثلا همیشه غذاش حاظر بوده دیرتر حاظر کن

پاش بوی بد می‌داده هیچی نمیگفتی حالا میاد هی بگو اوف چه بوی بدی در حدی که خودشم از بوی پاش بدش بیاد

نه جوری که آنقدر حس کمبود کنه که بره سمت یکنفر دیگه ها

ولی جوری باشه که بفهمه اگه راهشو ادامه بده چه خوبیهایی رو از دست میده که قبلاً بی دریغ و بی منت داشته همیشه

از چیزهای خیلی کوچیک و پیش پا افتاده یک جوابهای بزرگ و قشنگی میشه گرفت

همون اول دنبال راه بزرگه نباش پله پله

دوسته عزیرم من تو زندگیم خیلی خیلی تجربه دارم منم خیلی ساده و خوش خیال بودم چون همه میگن قیافم خوبه ...

خدا خیرتون بده شاید منم یکی ام با افکار شما قبل از اینکه طلاق بگیرید جوری ک فک میکردید فک میکنم و میگم حتما ۷۰درصد بعد طلاق زندگی خوبی در انتظارمه ولی همیشع ک اونجوری فک کنی از اب درنمیاد متاسفانع بخصوص درمورد طلاق

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
شوهر من قلق نداره. یعنی قلقش مادر و خواهرانش هستن که اونا پسرم رو نمی‌خوان.چون عقیده دارن بچه پسر رو ...

برای دور انداختن خیلی دیر نیست؟؟؟؟؟؟

بهش بفهمون خودشم یکروزی بچه پسر بوده بفهمون عشق مادر خوبه محبت به مادر خوبه احترام به مادر خوبه در کنارش زندگی خودشو هم نباید فراموش کنه

دنبال این نباش کلا از خانوادش جداش کنی دنبال این باش و این حس رو بهش بده که هرکاری اجازه داره برای خانوادش بکنه ولی زندگی خودشم درست مدیریت کنه و کم و کاستی نذاره

ما هم همین بخاطر شراکت ولی بچه نه ،بچه نداریم ولی بخاطر بچه تا حالا بحث نداشتیم البته ۴ سال هست ازدو ...

ما ۷ساله ازدواج کردیم از اولم بچه میخاستیم ک نشده هنوز

من با فکر کردن ب اینایی ک شما گفتین هم گریم گرفت چ برسه ب تو همچین موقعیتی بودن...چجوری میشه زندگیمو ...

ب نظرم چن ماه تحمل و صبر کنید

یکمی هم خودتونو تغییر بدید ب جای اینکنه اونو عوض کنید . سیاست زنانه داشته باش گلم هر چیزی رو جای خودش بگو اصلا پیشش نشین از این و اون بگو گور بابای بقیه 

والا همه سرجاشون دارن زندگیاشونو میکنن چرا تو بخای زندگیتو خراب کنی بریز بپاش بخور انگار تو هتلی 

بری طلاق بگیری تازه باید ب با یه مرد دیگه ک اصلا شناختی نداری باز زندگی کنی تازه از صفر باید با اخلاقای اون کنار بیای 

ب نظرم چن ماه تحمل و صبر کنید یکمی هم خودتونو تغییر بدید ب جای اینکنه اونو عوض کنید . سیاست زنانه د ...

باور کنین زبونم مو دراورد از بس گفتم از بقیه صحبت نکن بخصوص خانواده ی من اونا دارن زندگیشونو میکنن توهم زندگیتو بکن چکار بهشون داری ..حالا خانواده من فقط پدرومادرمن دوست داره ازشون بد بگه یجورایی اصلا نرم خونشون انگار دشمناشن

خدا خیرتون بده شاید منم یکی ام با افکار شما قبل از اینکه طلاق بگیرید جوری ک فک میکردید فک میکنم و می ...

خیلی بی خیال بودم واقعا اصلا به چیری فکر نمیکردم ولی بعد از جدایی تمامه تلخی ها و مشکلاته زندگی اومد جلویه چشمام و گفتم ای وای بر من