2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
خواهش میکنم پدر خدا بیامرزم همیشه یک حرف بهم میزد میگفت هرجا بودی که خانوم بود یاد بگیر که خواهر و ...

پدرتون واقعن خوب وبه جا گفتن خدا رحمتشون کنه همه حرفهایی که راهنمای کردین رو خوندم .ما از پشت گوشی فقط حرفاتون رو میخونیم امیدوارم تو زندگی واقعییتون هم همین جور با درک باشین 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
پدرتون واقعن خوب وبه جا گفتن خدا رحمتشون کنه همه حرفهایی که راهنمای کردین رو خوندم .ما از پشت گوشی ف ...

ممنون

خدا رفتگان شمارو هم رحمت کنه

این یک حقیقته که هیچ انسانی کامل نیست منم که فرشته نیستم و انسانم پس منم قطعاً همه جوره خوب و عالی نیستم و پاک و منزه ولی سعی میکنم پیش وجدان خودم شرمنده نباشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خدا رفتگان شمارو هم رحمت کنه این یک حقیقته که هیچ انسانی کامل نیست منم که فرشته نیستم و انسا ...

هیچ انسانی کامل نیست اما باید اینو هم بدونیم که مردا هم باید سیاست یاد بگیرن تنها ما زنا نیستیم که یه تنه تمام سختی های زندگی رو به دوش بکشیم خونه رو گردوندن بچه بزرگ کردن آخر سر هم مردا بدونه یه ذره تشکر واحترام میگن مگه چکارکردین بیشتر اشتباهات هم از خود ما زناست چون باید تو زندگیمون اول اولویت خودمون باشیم بعد نفر بعدی وقتی خودمون به خودمون احترام نمی ذاریم چطور انتظار داشته باشیم طرف مقابل بهمون احترام بذاره .در حالی که اگه مردا واقعن بتونن محبت کلامی ورفتاری وارزش زن رو نگه دارن دیگه زن گلایه از زندگی نداره حتی تو بدترین شرایط هم پشت مرد هست اما مردا به محض اینکه از شرایط بد در میان زن رو پس میزنن و ادم بد زندگی میشه زن .ما زنا اول محبت میکنیم بعد که دیدم در مقابل محبت ندیدم کم کم میشیم مثل خود مردا .تو دفتر من خیلی مردا میان ومیگن که خدا لعنت کنه زنا رو منم در جوابش میگم که برو ببین چه رفتاری کردی که زنت شده این .من قبول دارم زنا باید سیاست یاد بگیرن ولی همه سیاست ها بر نمیگرده به زن مرد پس چکارست تو این زندگی 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
باور کنین زبونم مو دراورد از بس گفتم از بقیه صحبت نکن بخصوص خانواده ی من اونا دارن زندگیشونو میکنن ت ...

طلاق آخر راهکار عزیزم

وقتی میبینی هر چیزی میگی گوش نمیده حرفاش رو نادیده بگیر نقطه ضعف دستش نده بزار بگه خلاصه میبینه تو به هیچ جات نیست خودش ترک میکنه بعضی مردا دست میزارن رو نقطه ضعف زناشون 

عوض این کارا به خودت برس دنیا که تو مردا خلاصه نمیشه باشگاه برو .لباس قشنگ بپوش واسه دل خودت پر انژی باش لازم هم نیست پول دار باشی تا حالت خوب باشه از یه چیزکوچک آدم میتونه لذت ببره برو پارک وقتی شوهرت ببینه خوشحال وپر انرژی هستی خود به خود اخلاقش رو عوض میکنه 

واای همه اینایی ک گفتین کابوس منه چ طلاق گرفتنش چ نگاهای بعدش ...از خدا براتون بهترین زندگی و ارامش ...

خیلی ممنونم الهی دلت شادوخوش باشع انشاءالله مرسی ازدعای قشنگت..اول به جیبت نگاه کن واگ هم احیانا تصمیم بر طلاق داشتی واقعاجایی برو ک محیطش فقط خانوم باشه من دارم میسوزمو میسازم باصابکارم نمیشه جایی برم شهرمون کوچیکه اسمم درمیاد

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اون که تورو طلاق نداده چطور زن گرفته؟بعد چرا بچه هارو نمیده؟چندسالشونه؟

نه عزیزم‌منظورم اینه زن گرفتن براش کاری نداره ..فعلا نگرفته ..ولی دلش بخواد دو روزه میگیره من مهره سوختم..از چی من بترسه من حتی مهریه هم ندارم

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

اون که تورو طلاق نداده چطور زن گرفته؟بعد چرا بچه هارو نمیده؟چندسالشونه؟

با دوز کلک حضانتشون ازم گرفت.خسته  ام خسته.

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

سرچی میخواین جدا شین اخع جدایییم ب این اسونیا نیس ب بعدشم فکر کن  

نه من حق طلاق دهرم.امروز فردا میرم غیابی میگیرم.فکر میکنی عزیزم یه زن به چه مرحله ای از جنون باید برسه که بچشو خانشو خاطراتشو بزاره و بره .من تو خیابون جلو همسایه ها زجه زدم بچمو بده نداد .پرتم کرد بیرون .گفت دیگه اینطرفا نیا

عزیزم . مگه ندیدی کلیپها رو که میگن وقتی بچه رو با باباش تنها میذاری‌ . ببین اگه میتونی و میشه به خا ...

عزیزم‌میدونم چی میگی ولی شوهر من الانشم کله منو فدای تار موی خاهراش میکنه.ولی تا حالا هم بخاطر بچهام موندم‌.بدترین اشتباه موندن بخاطر بچهاست.باید ریشه یابی بشه مشکل.باید درمان بشه.تحمل حتی بخاطر بجه یه روری سر میاد خدا نکنه یه روز بفهمی جی نیگم.خدا کنه همیشه خوشبخت باشی

عزیزم‌میدونم چی میگی ولی شوهر من الانشم کله منو فدای تار موی خاهراش میکنه.ولی تا حالا هم بخاطر بچهام ...

ممنون عزیزم الهی شمام خوشبخت بشی. الهی دومادی پسرت رو ببینی. من اگه به پای پسرم موندم چون قبل دنیا اومدنش هم این اخلاق بد شوهرم بود. من یه جوری برای عذاب وجدان موندم چون اگه همون روز جدا شده بودم الان این بچه نمیسوختم . در واقع یه جور ریسک کردم. علت ریسکم هم نداشتن جرات و ضعیف بودن برای جدایی تو دوران عقد بود.  

هیچ انسانی کامل نیست اما باید اینو هم بدونیم که مردا هم باید سیاست یاد بگیرن تنها ما زنا نیستیم که ی ...

حرف شما کاملا درسته و من هم با شما موافقم

مرد هم باید بلد باشه چطوری با همسرش رفتار کنه

زندگی مشترک یک رابطه دوطرفه است که باید هم زن و هم مرد باهم بسازنش نه زن به تنهایی توان ساختن کامل داره نه مرد به تنهایی 

پشیمون که میشی اگر بخوای بعدش ازدواج کنی

جون مرد خوب خیلی کمه الان برای دخترای مجردشم شوهر نیست ،پسرا از دم خراب و زنباز ،اگر میتونی پیش مشاور برو ،داروهای اعصاب گیاهی دم کن بهش بده ،اسطو خطوس گاوزبان