2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 171 پست
تو نت بزنم راه های خر کردن شوهر😅 ممنون از وقت و مشاوره خوبتون ایشالا ک هرچی از خدا میخاهید بهترئنش ...

نه بزن سیاست های زنانه

بزن چطوری شوهرمو رام کنم

بزن چطوری بد اخلاقی رو از سرش بندازم

و.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن رفتار خانواده ت بعد طلاق چطور میشه، فقط اگه میتونی مستقل باشی طلاق بگیر؛ وگرنه برگردی خونه پدرت معلوم نیست چطور رفتار کنن من خیلی به طلاق فک کردم ولی هربار میرم خونه مادرم رفتاراشو میبینم واسه یه غذا چقد سختش هست مثلاً روزی که ما میریم یه غذای ساده میپزه که بگه نداریم چیزی یا میریم همش میخواد کار کنم فهمیدم شوهرم صد شرف داره فعلا بسازم بهتر همه چیه حداقل شوهرم خوراک و غذای خوب میاره سر آدمم منت نمیزاره فقط بتونی خودت کار کنی و مستقل بشی طلاق گزینه خوبیه من که فک کردم طلاق بگیرم به چشم نون خور اضافه بهم نگاه میکنن

نه بزن سیاست های زنانه بزن چطوری شوهرمو رام کنم بزن چطوری بد اخلاقی رو از سرش بندازم و........... ...

🌹🌹

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
به هیچ کس نگفتم حتی خانوادش درجریان نیستن خودم دارم میسوزم اینقدخوابش سنگینه که حتی نمیتونم بچه روبز ...

خوب این که به هیچکس هم نگفتی خوب نیست

ولی باید به کسی بگی که بتونه کاری بکنه نه اینکه همه چیز بدتر بشه ها

شخص مناسب برای گفتن رو پیدا کن یکنفر که هم سوع استفاده نکنه هم کاری انجام بده به روش مثبت

استارتر عزیز  اگه شوهرت یه خونه داره که لااقل بی پناه نباشی اگه اهل خرید کردنه و نمیزاره یخچالت بی نون بمونه اگه اهل خیانت نیس بشین زندگیتو کن بخدا اون طرف طلاق هیچی نیس 

تونسته باشم کمکی بکنم خوشحالم و بسیار ممنون و سپاس گذارم از دعای زیبات

ن کمک کردید مصمم ب قهر بودنم و بعد از قهر هم معلوم نبود طلاق باشه یا اشتی...میخاستم برای اولین زهر چشم بگیرم ازش بخاطر رفتاراش ولی از بعدش خبر نداشتم الان کاملا خنثی ام نمیدونم واکنشم برای صبح ک میبینمش چی باشه 

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
من یک هفته نیست که برایرقهر اومدم.اولین روز برای طلاق و ..اومده بودم.الان یه حوری دلشوره هام شروع شد ...

عزیزم . مگه ندیدی کلیپها رو که میگن وقتی بچه رو با باباش تنها میذاری‌ . ببین اگه میتونی و میشه به خاطر بچه ات برگرد. چون پدر مثل مادر دلسوز بچه نیست. تازه اگه یکی مثل شوهر من که بچمو جلوی چشم من فدای خواهرانش می‌کنه که دیگه هیچی. من چون می‌دونم شوهر بی شعورم پسرمون رو فدای خواهرانش می‌کنه  موندم تو این زندگی. چون خودم رو مقصر می‌دونم تو به دنیا اومدنش. چون شوهرم قبل فرزندم هم غیر قابل تحمل بود و من جدا نشدم. تاوان اون جدا نشدن موندن الآنم هست

به هیچ کس نگفتم حتی خانوادش درجریان نیستن خودم دارم میسوزم اینقدخوابش سنگینه که حتی نمیتونم بچه روبز ...

یک اشتباهی هم که داری اینه که کار می‌کنی و نمیذاری مسیولیت زندگی روش باشه تا به خودش بیاد

نذاشتی یک شب بچش جلوش با شکم خالی بخوابه تا اشکش دربیاد

کار بکن ها که دستت جلو هر کس و ناکسی دراز نباشه اما همه پولتو رو نکن

نگاه کن رفتار خانواده ت بعد طلاق چطور میشه، فقط اگه میتونی مستقل باشی طلاق بگیر؛ وگرنه برگردی خونه پ ...

هرچقدر هم خوب باشن بازم خونه خودت نیس ارامش و راحتیشو نداری..من مادرم چنبار گفته اذیتت کرد نمون بیا خونمون اما من باز ته دلم خالیه ک پشیمون بشم با پشیمونی بعدش چکاررر کنم

ن کمک کردید مصمم ب قهر بودنم و بعد از قهر هم معلوم نبود طلاق باشه یا اشتی...میخاستم برای اولین زهر چ ...

روش درست زهره چشم گرفتن قهر کردن نیست میدونی چرا؟

چون اولا همون یکمقدار حرمت رو از بین میبری

دوماً زمان خیلی طولانی قهر نیستی پس چیزی اذیتش نمیکنه و چند روز اول تنهایی هم بهش مزه میده

سوما ممکنه تو این چند روز قهر خیانت کنه که دیگه بدار بدتر

چهارما ممکنه احترام خانوادت از بین بره و حریم و حرمتی نمونه

یاد بگیر درست زهر چشم بگیری که جواب بده

استارتر عزیز  اگه شوهرت یه خونه داره که لااقل بی پناه نباشی اگه اهل خرید کردنه و نمیزاره یخچالت ...

عزیزم همه اینایی ک گفتید رو داره ولی روانم رو پریشان کرده همش جنگ اعصاب دارم بخاطر رفتار و زبونش 

هرچقدر هم خوب باشن بازم خونه خودت نیس ارامش و راحتیشو نداری..من مادرم چنبار گفته اذیتت کرد نمون بیا ...

عزیزم خودت به تنهایی برو پیش مشاور خیلی کمکت میکنه که چجوری رفتار کنی که تنش و دعوا بینتون کم بشه یا شوهرت چیزی که براب زندگیتون خوب رو قبول کنه