2777
2789

قبل رشتخ هایی که دولتی میاوردم الان میگن هزینش خیلییی زیاد میشه پشیمونم هیچ کارپ نمیتونم کنم چه خاکی بریزم به سرم سال دیگه ام نمیتونم بمونم پشت😭مامایی دولتی میاوردم ولی بعد پردیس ها پرستاری زدم😭خیلی کارم اشتباه بوده به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پرستاری دولتی نمیاوردی!؟

والا دوستای من که ماما هستن دوست داشتن پرستار بشن

میگن پرستاری تر تمیزتره و جذابتره

پرستارا هم راضی تر از ماما هستن

اگه علاقه ات پرستاریه

خب نه اشتباه نکردی

اگه شهریه اش زیاد میشه بتونی پرداخت کنی

بعدها چند برابرشو درمیاری

بستگی داره چه رشته هایی باشه و چه شهری 

پرستاری پردیس شهر خودت می ارزه به مامایی جای دیگه 

کلا باید چک کنی که هیچ پایینی رو به بالایی ترجیح ندی  برا ما کارنامه سبز بود حالام فک کنم بتونی جا به جا کنی

هزینه پردیسم از ازاد بیشتره اما هزینه های دیگه ای که ازاد ها میدن برا اردو و سرویس و... رو نمیدی

اشتباه کردی دیگه مشخصه اما دیگه کار از کار گذشته منتظر باش کارنامه سبز و اینا بیاد ببین نتیجه چی می ...

اخههه همه میگن مامایی بازار کار نداره خودمم دوست نداشتم خیلییی به پرستاری،علاقه دارم برا همین اینجور زدم تازه مشاور میگفت یه پردیس هوشبری هم بزن که اگه اون قبلیا نمرفت برات هوشبری بگیره که مامایی نری😭خودمم دوست نداشتم برم مامایی

اخههه همه میگن مامایی بازار کار نداره خودمم دوست نداشتم خیلییی به پرستاری،علاقه دارم برا همین اینجور ...

بهتر بابا مامایی چیه چرته

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.