قبل رشتخ هایی که دولتی میاوردم الان میگن هزینش خیلییی زیاد میشه پشیمونم هیچ کارپ نمیتونم کنم چه خاکی بریزم به سرم سال دیگه ام نمیتونم بمونم پشت😭مامایی دولتی میاوردم ولی بعد پردیس ها پرستاری زدم😭خیلی کارم اشتباه بوده به نظرتون؟
اخههه همه میگن مامایی بازار کار نداره خودمم دوست نداشتم خیلییی به پرستاری،علاقه دارم برا همین اینجور ...
واقعا پرستاریو با مامایی مقایسه میکنی؟😐😐😐😐پرستاری واسه مهاجرت رو هوا میزننت، خیلی خیلی بهتر و باکلاس تر از ماماییه. مقایسه ات مثل مقایسه بین کفش جی اوکس با پامای ایرانیه🤦🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کار خوبی کردی هم به پرستاری علاقه داری هم پر درامد هم فقط ۴ سال هم زود تماوم میشه از همه مهمتر بابات میتونه بده . در ضمن حرف مردم و ول کن اگه مامایی هم زده بودی باز یه چی داشتن بگن
واقعا پرستاریو با مامایی مقایسه میکنی؟😐😐😐😐پرستاری واسه مهاجرت رو هوا میزننت، خیلی خیلی بهتر و با ...
اره دقیقاا خودمم برا همین میگم الان فامیل زدن زیر پا خانوادم که نمیدونم هزینش فلانه و فلان چرا نمیره دولتی اخه برم ۴ ثال یه رشته بخونم که دوست نداشته باشم بعد ۴ سال پشیمون بشم😢