2777
2789
عنوان

بچهه ها رفتم پرستاری پردیس رو زدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 37 پست
اخههه همه میگن مامایی بازار کار نداره خودمم دوست نداشتم خیلییی به پرستاری،علاقه دارم برا همین اینجور ...

واقعا پرستاریو با مامایی مقایسه میکنی؟😐😐😐😐پرستاری واسه مهاجرت رو هوا میزننت، خیلی خیلی بهتر و باکلاس تر از ماماییه. مقایسه ات مثل مقایسه بین کفش جی اوکس با پامای ایرانیه🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی هم به پرستاری علاقه داری هم پر درامد هم فقط ۴ سال هم زود تماوم میشه از همه مهمتر بابات میتونه بده . در ضمن حرف مردم و ول کن اگه مامایی هم زده بودی باز یه چی داشتن بگن 

راستش دقیق اطلاع ندارم اما اونا رو میگیره یعنی فک کنم هر جا که بشه جداسازی کرد هزینه میگیرن ولی خب د ...

اره واقعا علاقه داشتم الان نمیدونم میترسم خرجش بیش از حد زیاد شه

واقعا پرستاریو با مامایی مقایسه میکنی؟😐😐😐😐پرستاری واسه مهاجرت رو هوا میزننت، خیلی خیلی بهتر و با ...

اره دقیقاا خودمم برا همین میگم  الان فامیل زدن زیر پا خانوادم که نمیدونم هزینش فلانه و فلان چرا نمیره دولتی اخه برم ۴ ثال یه رشته بخونم که دوست نداشته باشم بعد ۴ سال پشیمون بشم😢

کار خوبی کردی هم به پرستاری علاقه داری هم پر درامد هم فقط ۴ سال هم زود تماوم میشه از همه مهمتر بابات ...

اره واقعاا همینجورن فامیل کلا منم میگم ۴ سال اگه خرج کردم بعد همش جبران میشه دیگه اون موقع آدم پشیمون نیست