2777
2789
عنوان

معلوم نبودن تکلیف همسرم

185 بازدید | 13 پست

شوهرم ی روز میگه راضیم از زندگی باهات ۲تا دلیل میاره بعد ی اتفاقی میفتع برامون سریع میگه نهه راضی نیستم هی مدام بعد دعوا اسم طلاق میارع سریعع اصلا نمبدونم واقعا چیکار کنم تا حالا کسی این مشکلو داشته؟؟؟

۲سالیه عروسی کردم

کاش برید مشاوره ثبات شخصیت ندارع😐🤌

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولای ازدواج همینطوریه البته از تجربه اطرافیانم میگم اما اگه حرف طلاق میزنه خوب نیست شاید کسی گوشاش ...

نه کسی گوشاشو پر نمیکنه آدم تاثیر پذیری نیس

نگران آیندم باشم؟؟

نه کسی گوشاشو پر نمیکنه آدم تاثیر پذیری نیس نگران آیندم باشم؟؟

ن عزیزم اینا بحثهاییه ک پیش میاد ی مشاور برید بد نیست بعدشم مشکلتون چیه بشین باهاش درست درمون حرف بزن قانع شید جفتتون خدای نکرده درآینده مشکلی پیش نیاد و تجربه بشه این دوره ها براتون بگو بیا بشین جدی صحبت کنیم ما ازدواج کردیم باهم از اول هم همدیگه رو انتخاب کردیم جفتمون چرا حرف طلاق میزنی از ته دلت میگی اینو یا نه؟بگو اگه از ته دلته ک هیچ اگه نیست نگو چون چیز غیر جدی نیست ک ب زبون میاری