2777
2789

کسی خودش یا اطرافیانش پیراپزشکی خودگردان ازاد خوندن؟

چقدره شهریش؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال تقریباً بیست تومن 

سال چندمته؟

کدوم رشته و کدوم دانشگاه میخونی؟

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
بستگی به ترم و واحد هات داره

تقریبی میخوام بدونم

خودت خودگردان ازاد میخونی؟

پارسال ترم یک پرستاری حدودای ۱۵ بوده هرچقدر واحدات بیشتر بشه و واحد عملی داشته باشی شهریه بیشتر میشه ...

ازاد عادی یا خودگردان؟

خودت ازاد خودگردان میخونی؟

پارسال ترم یک پرستاری حدودای ۱۵ بوده هرچقدر واحدات بیشتر بشه و واحد عملی داشته باشی شهریه بیشتر میشه ...

بالای بیست تومنه با کتاب ها وجزوه ها من دولتی بودم ولی دوست پیرا بود با جزوه و کتاب ۱۸تومن درمیوند

بالای بیست تومنه با کتاب ها وجزوه ها من دولتی بودم ولی دوست پیرا بود با جزوه و کتاب ۱۸تومن درمیوند

اره خو

مثلا اونا غذاشون پرسی ۴۰ تومنه اگه اشتباه نکنم کلا هزینه هاشون بیشتره

سال چندمته؟ کدوم رشته و کدوم دانشگاه میخونی؟

من نمیخونم اما از جای مطمئن این اطلاعات رو گرفتم 

پرستاری یکم شهریش بیشتره از باقی پیراها

هر چند اینکه خودگردان کدوم دانشگاه بخونی هم مهمه طبیعتاً کیش و ....گرون تر در میاد

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست