2777
2789

بچه ها فروردین امسال یه آقا پسری که مادرشون توی مهمونی منو دیده بودن اومدن به صورت سنتی خواستگاریم

و به نظر میرسید منو پسندیده باشن 

چند باری که با هم رفتیم بیرون هم نشون داد منو خیلی پسندیده و منم خوشم اومده بود ازش تا اینکه یهو سک هفته نه زنگ زد نه پیام 

منم احساس کردم عقب نشینی کرده کاری که کردم فقط پیام دادم که نکراناون شدم چند روزه اصلا خبری نداشتم ازتون که بهم گفت راستش من احساس میکنم ما زیاد برای هم مناسب نیستیم 

منم واسشون آرزوی خوشبختی کردم و خدافظی کردم

گذشت تا اینکه امروز یعنی بعد از گذشت ۶ ماه وقتی از سر کارم اومدم خونه دیدم بهم پیام داده که مریم خانوم کیشه هر وقت آزاد بودین بهم اطلاع بدین باهاتون تماس بگیرم 

میدونسم که قطعا میخاد رابطشو باهام از سر بگیره 

یکی دو ساعت گذشت و بهش پیام دادم باشه تماس بگیرین

وقتی تماس گرفت بخام خیلی مختصر بگم توضیح داد که من احساس کردم شما از نظر مالی بالاتر هستین و یکم نگران شده بودم واسه همین ترجیح دادم تموم بشه ولی نتونسم از فکرت بیرون بیام 

منم گفتم من توی نشستامون اصلا بحث مالی رو نکشیدم وسط و هر چند شاید ما یکم شرایطمون بهتر بود ولی من اصلا از نظر مالی ازتون توقع خاصی نداشتم و خودتونم فهمیده بودین و نظرم نسبت به درخاست مجددتون منفیه و به نظرم شما خیلی قابل اعتماد نیستین چپن باید این موضوع را با من مطرح میکردین نه اینکه از من خدافظی کنید چون خیلی اون تایم منو به هم ریختین 

فقط گوش کرد 

و بعدش هیچی نگفت

و من ازش خداحافظی کردم و اونم خدافظی کرد

به نظرتون کار درستی کردم 

؟؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه زشت نیس بهش پیام بدم ؟ احتمال داره خودش باز برگرده ؟

فکر نکنم زشت باشه چون اول اون تماس گرفته

نمیخواد مستقیم بهش بگی 

غیرمستقیم بگو ناراحت شدم از برخوردتون و حرفت رو بزن ببین سعی میکنه عذرخواهی کنه و ادامه بده یا نه؟

زیادی حساسیت بخرج  ندید سر هرچیزی که اختلاف پیش بیاد، سعی کنید هندلش کنید زود جواب ندید

خب باید وی میگفتم بهشون ؟ 

به نظرتون اینکه ۶ ماه رفته و باز برگشته من باید سریع قبولش میکردم ؟ 

خب باید وی میگفتم بهشون ؟  به نظرتون اینکه ۶ ماه رفته و باز برگشته من باید سریع قبولش میکردم ؟ ...

منظورم اینه که  با حرفای اولیه، رابطه میره تو کل کل    یا میره سمت صمیمیت

چون فکر میکنید حق باهاتونه، رفتاری نشون ندید که طرفتون سرد بشه

هدف آشنایی اینه که آخرش با هم جور بشید

یعنی طوری صحبت کنید که رابطه گرم بمونه   وگرنه تا تهش همش مشاجره خواهید داشت

یعنی خیلی خونسرد برخورد کنید اگر دوسش دارید

اگرم نه که کاتش کنید

منظورم اینه که  با حرفای اولیه، رابطه میره تو کل کل    یا میره سمت صمیمیت چون فکر می ...

نمیدونم

احتمالا ناراحتش کردم چون بهش گفتم پسر قابل اعتمادی نیسی و همون اول گفتم جوابم به درخواستت منفیه 

و بعدش کفتم از این به بعد پا تو خونه ی هر دختر خانمی میزاری شرایطتت رو چک کن 

کلا فک میکنم دیگه نیاد چون خیلی تند باهاش حرف زدم اونم فقط گوش کرد و هیچی نگفت

🥺 به نظرتون دیگه برنمیگرده ؟

من بودم برنمیگشتم

مرد زندگی احترام داره، هنوز نیومده تو زندگی و یه چشمه ازتون دیده.

مامانم یبار منو برد یه خانمی رو ببینم برای ازدواج

خواهرمم میگفت دختر قشنگ و خوبیه

برای این خانم درست تفهیم نکرده بودن که من سیگاری ام

بعدش از خودم شنید که سیگاری ام ناراحت شد.

خلاصه فرداش من به مامانم گفتم اصلا زنگ نزن که بپرسی چخبر و این حرفا

کلا فراموشش کن.   مامانمم کلی حال کرد.

پسرای آماده به ازدواج، اصلا مثل دوس پسر نیستن، صبر نمیکنن که براشون ناز کنن.

درستشم همینه، مرد باید قوی باشه و با شخصیت تا بعدا تو زندگیتونم کمتر مشکل پیش بیاد.

من بودم برنمیگشتم مرد زندگی احترام داره، هنوز نیومده تو زندگی و یه چشمه ازتون دیده. مامانم یبار ...

خب این مثال خودتون خیلی مثال بی ربطی بود . 

ببینید کسی که میاد خواستگاری یه دختر خانم و به فکر اینه که حالا فعلا بره دوراشو بزنه و برگرده 

یا مثلا همزمان یه مورد دیگه بهش پیشنهاد دادن منو به بهانه ی اینکه انگار خیلی مناسب هم نیستیم کنسل میکنه و بعد از ۶ ماه بدون اینکه ما واسطه بفرستیم برمیگرده و میگه به خاطر شرایط مالی بوده به نظرتون هر چند هم راست بگه که نمیگه شک نکنید که به خاطر مسائل مالی نبوده 

اون وقت من جواب مثبت بهشون میدادم ؟ قطعا منم نگران میشم که چرا یه پسر میره و باز برمیگرده

معلومه که بیشتر حق با من بوده . و حتی به نظرم خیلی طبیعی هست که من یکم ناراحت شده باشم 

ولی من سوالم اینه ایشون این حق رو میده یا فکر میکنه هر وقت میتونه باید بره و هر وقت برمیگرده هم باید پذیراش بود !!!!

شما مثالتون فرق میکنه واقعا 

خب این مثال خودتون خیلی مثال بی ربطی بود .  ببینید کسی که میاد خواستگاری یه دختر خانم و به فکر ...

من از دید یه مرد، موضوع رو بهتون نشون دادم.  و شما بی ربط احساسش کردید.

شما حق رو به خودتون میدید،  منم خواستم بگم که منصف تر باشید  (مثل خواهر دوماد به این داستان نگاه کنید)

انگار این داستان برای داداشتون پیش اومده باشه.

باهاش بد رفتار کردید و الانم میخواید برگرده؟

جمع بندی حرفای من اینه که اگه میخواید کسی رو داشته باشید، بازی رو بلد باشید، که طرف نره و برنگرده.

آخه نوکرتم،  مردا زنی که بخواد حالشونو بگیره رو که نمیگیرن که...  درست شد؟