2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاین واسه خواستگارم کارتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 18 پست
خب این مثال خودتون خیلی مثال بی ربطی بود .  ببینید کسی که میاد خواستگاری یه دختر خانم و به فکر ...

دفعه بعد که از خاستگارتون ناراحت شدید، انقدر بزرگش نکنید. ناراحت شدید دیگه.    چیز ویژه ای نیست

محترمانه تذکر بدید و با لوس بازی و قهر الکی    داستان رو شیرین کنید.  مردا زن رو بخاطر زنونگیاش دوس دارن

نه بخاطر جدیتهای تلخش

من قصدم فقط رد کردن  شما نیست

براتون آرزوی خوشبختی می کنم، ولی هر مردی لازمه بتونه مثل زنش فکر کنه  و هر زنی هم باید بتونه مثل مردش فکر کنه  تا بتونن همدیگه رو بفهمن

این میشه درک متقابل و لازمه ی خوشبختیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصدم فقط رد کردن  شما نیست   براتون آرزوی خوشبختی می کنم، ولی هر مردی لازمه بتونه مثل ...

بله متوجه هستم

منم نمیگم خیلی رفتارم باهاش قشنگ بوده 

ولی خب آخه خیلی غافلگیرم کرد با پیام و تماسش و من واقعا یهو از حجم تنشی که بهم وارد شد بهشون اونجوری جواب دادم 

ولی در حقیقت دلم میخاد برگرده ...