2777
2789

دوستان نامزدم بحث داریم و از این حرفا 

بعد اینکه مادرم بهم گفت یه خانمی بهت زنگ میزنه جوابشو بده مشاوره ی فلان خانمه ماله فلان جا مادرمم میدونه من زیاد مسائل زندگیمو نمیتونم با حرف زدن ب کسی بگم حالا مطمعنم خودش اینکارو کرده ک اون خانم بهم زنگ زده و با من صحبت کرده ولی خب من راحت نیستم بخوام زندگیمو واسه کسی رو در رو صحبت کنم و اینکه اون خانمه خودش یجور باهام صحبت میکرده قشنگ معلوم بود همه چیو میدونه و باخبره خیلی ناراحتم ک چرا مامانم اینکارو کرده چون میدونه بدم میاد بعد این خانمه بهم گفته ک بیا رو درو باهم صحبت کنیم و... بنظرتون رفتم اگه در مورد نامزدم صحبت کردم باهاشون اینکه میترسم چیزی بگم ب مادرم بگم چ مشاوره ای میشه برام اخه و اینکه اگه هم برم مجبورم از دوس داشتن بینمونو بگم ک اگه ی وقت ب مامانم گفت حداقل خراب نشه رابطمون نمیدونم چکار کنم خیلی ناراحتم مامانم اینکارو کرد 😭💔

عزیزم حتما برو 

مادرت خواسته به تنهایی پیش مشاور بره کمکت کنه 

مشاور ازش خواسته تو رو ببینه 

ولی اجازه نداره مسائل بین تو و خودشو به مادرت بگه 

بهش تاکید کن

و راحت صحبت کن‌بامشاور تا مشکلاتت حل بشخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما برو  مادرت خواسته به تنهایی پیش مشاور بره کمکت کنه  مشاور ازش خواسته تو رو بب ...

اخه روم نمیشه مسائل زندگیمو پیش کسی بگم اونم رو درو راحت نیستم و نمیتونم هنگ میکنم کم میارم کلا😭ولی خب من هی داشتم میگفتم ک همو میخوایم اون هی حرف خودشو میزد و اینکه میخواست با حرف خودش منو زده کنه خب وقتی من میخوامش اون اصرار داره ک اینجور بشه ک چی اخه🥲💔

اخه روم نمیشه مسائل زندگیمو پیش کسی بگم اونم رو درو راحت نیستم و نمیتونم هنگ میکنم کم میارم کلا😭ولی ...

تو برو‌حرف بزن همه‌حرفاتو بزن‌اوکی نبودی بار بعدی نرو

نگران‌نباش 

تو برو‌حرف بزن همه‌حرفاتو بزن‌اوکی نبودی بار بعدی نرو نگران‌نباش 

اخه خیلی سوال پیچ میکنه طرفو گفتم ک میخوامش اون بخاطر ی حرفی از پدرم ناراحته میگه خب شما پدرو قبول داری بیشتر یا نامزدتو گفتم پدرم گفت خب قطعا چیزی میدونه 

منم گفتم پدرم ک باهاش در ارتباط نیست گفت ولی خب بیشتر اطلاع داره در مورد این چیزا خب اون هی حرف خودشو میزد من چی میگفتم خوشم نمیاد😭💔

تو برو‌حرف بزن همه‌حرفاتو بزن‌اوکی نبودی بار بعدی نرو نگران‌نباش 

مثلا میگه اینکه تصمیم ازدواج گرفتی باهاش چ خوصیات خوبی داره🙄🙄🙄اخه شاید هیچ خوصیات خاصی هم نداشته باشه ولی من بخوامش اونوقت چی اوت هی حرف خودشو میزنه😭💔

مثلا میگه اینکه تصمیم ازدواج گرفتی باهاش چ خوصیات خوبی داره🙄🙄🙄اخه شاید هیچ خوصیات خاصی هم نداشته ...

عزیزم ازدواج عقلانی ومنطقی که در کنارش علاقه هم باشه هیچوقت به بن بست نمیرسه

ولی ازدواجی که با چشم بسته باشه عین تخم مرغ شانسیه

دقیقا این سوالو یه روانشناس قبل عقد از من پرسید و ممنونم بخاطر این سوالاتش

شک‌نکن ظرر نمیکنی‌

قرار نیست انتظارات فضایی داشته باشی

همینکه مثلا 

محبت 

ابراز علاقه 

خوش زبون‌بودن و... اینا خودش خصوصیت خوبه

بگرد و پیدا کن‌

اینارو همه رو ک داره😭

خب وقتی میگن خوبی 

یعنی همه چیزو بگو 

از جنبه مالی ،ذهنی،جسمی،عملی،قلبی،عقلی و...

البته زیاد جنبه مالی شاید مهم نباشه نسبت به بقیشون ولی یه حداقل هایی رو باید بتونه تامین کنه