2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار میگن دوباره ک می‌خوان ثبت نام کنن مثل قبل نیاز نیست ماشین ب اسم طرف نباشه و خیلی راحت تره شما باز میتونی ثبت نام کنی اگه اینجور باشه ک سود هم کردی زنگ بزن نمایندگی سایپا بپرس

وا خوب گواهی نامه به اسم تو باشه

ماشینم به اسم تو می زنن دیگه

مگه میشه با گواهی نامه ی یکی دیگه ثبت نام کرد☹

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بله خوبه برادرته هم تو پول نداشتی احتمالا ک بخوای برای خودت برداری هم برادرت صاحب ماشین شده ۱ مقدارم بتو داده اگه قرار باشه انقدر پول بده ک با بازار یکی بشه پس برادرخواهری ب چه درد میخوره

چرا میگین خودش در آینده نمیتونه؟!فقط ۴ سال نمیتونه باید ماشین را بزنه به نام خودش و شما ۴ سال بعد از تاریخ تحویل خودرو مجدد میتونی ثبت نام کنی اگه میدونی نا ۴ سال دیگه نمیتونستی ثبت نام کنی خوب بهت داده 

اللهم صل علی محمد وآل محمد

همه چی بر میگرده به مقدار صمیمیت با برادرت و اینکه خودت در آینده موقعیت ثبت نام ماشین پیدا میکنی یا نه .بعضیا ميدونند ۱۰ سال دیگه همه یا نمی‌خوان یا نمیتونن ثبت نام کنند خوب چرا یکی دیگه ثبت نام نکنه بعضیا هم امید دارن شاغل بشن یا موقعیت پیدا کنند دیگه این امتیاز رو از خودشون گرفتن ولی خوب برای داداشته راه  دوری نرفته