الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر خریده بوده برای خرید و فروش بهت کم داده ولی اگر برای استفاده گرفته خوب بهت داده
برای استفاده خریده یعنی خوب داده ؟ اخه همه میگن باید ۳۰ تومن میداد عصبابم خورده میشه میگم کاشکی نگه میداشتم برا خودم شاید تا ۴سال دیگه میتونستم بنویسم😔
یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
همش برمی گرده به شرایط خودت و دادشت. و اینکه فعلا خودت بودجه ای داری که ماشین بگیری؟؟؟ و اینکه شرایط ...
خب من که بیکارم شاعل نیستم داداشمم خداروشکر وصعش خوبه تقریبا منتها من دلم سوخت گفتم خدا برام جبران میکنه اما خب الان میبینم همه میگن صرر کردی ادیت میشم اخه شاید میتونستم بعدا باهاش بندیسم کسی از اینده خبر نداره مثلا من دوستم دادش به شوهرش چون ماشین نداشتن با گواهینامه دوستم ماشین خریدن میگم نکنه بدها خودم بیشتر بهش احتیاج داشتم اخه شاعل نیستم واقعا به پولش نیاز داشتم😔
یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
الان دیگه اسی نمیتونه ماشین ثبت نام کنه به هر حال من اصلا ندیدم با گواهی نامه کس دیگه ماشین ب ...
اطرافیان خیلی دیدم اینکارو میکنن، شایدم ماشین به اسم صاحب گواهینامه بیاد بعد برن منتقلش کنن، شنیدم برا ثبت نام محدودیت چند ساله داره، یعنی بعد چند سال میتونه ثبت نام کنه صحتش رو نمیدونم
هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
خب من که بیکارم شاعل نیستم داداشمم خداروشکر وصعش خوبه تقریبا منتها من دلم سوخت گفتم خدا برام جبران م ...
اشکال نداره، ولی تجربه شد برات. قبلش همه سبک و سنگین ها را بکنی نه بعدش. مثلا شاید داداشت، اگر می خواست اینقد پول بده اصلا با گواهینامه شما نمی نوشت. اگر وضعش خوبه انشاءالله یکجا دیگه برات جبران می کنه. اگر از اون مدل هاشم نیست که دیگه می دونی برای موردهای بعدی کمکی ندی.. ولی ببین تو هم که پول نقد نداشتی، یک فرصتی داشتی، سوخت می شد حالا داداشت استفاده کرده. حالا تو خودت بخواهی بخری، شاید کمک مالی بخواهی از همین داداشت کمک بگیری
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1