2777
2789

دقیقا از پارسال شهریور درد تو یک نقطه از کف پام شروع شد دردی که روز به روز بیشتر میشد و اروم شدن نداشت. چهار بار به متخصص مراجعه کردم و چون دیسک دارم هر بار ربط میدادن به دیسک کمرم    اخرین سری که دو ماه قبل بود  کلی ازمایش  و ......  که شکر خدا همه چی نرمال بود. احتمال نقرص دادن. بعد.... و در نهایت دقیقا دو ماهه که من دارو مصرف میکنم و تشخیص نهایی. التهاب تاندونیت رو گفتن و نظر سه دکتر همین بود و دارو مصرف میکردم این اواخر دیگه نمیتونستم راه برم پام رو که زمین میذاشتم دردش تا مغز استخونم  میرسید   

پریشب خیلی اذیت بودم 

صبح بلند شدم گفتم دیگه برام مهم نیست با یه تیغ که پینه های پا رو تمیز میکنه. افتادم به جون  قسمتی که درد میکرد   اون قسمت پام که درد داشت از بچگی همیشه پینه میبست و همیشه پدیکور میکرد 

میدونید زیرش چی بود 

اون همه درد لعنتی که نه دکتر تشخیص داد نه طب سنتی نه هیچ کوفتی یه میخچه  بود که زیر پینه قایم شده بود 

این تایپیک رو صرفا به این خاطر زدم که اگه کسی درد نقطه ای زیر پاش داشت به گزینه میخچه پا هم فکر کنه 

میخچه تو برخی موارد مثل پای من زیر پینه خودشو قایم میکنه 

امیدوارم هیچ کس این درد رو تجربه نکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.