2777
2789
عنوان

کار خونه😭😭😭😭😭😭😢😢

170 بازدید | 5 پست

دیگه کم اوردم

دوتا بچه دارم یکیش۷ یکیش۹

بهشون نظم رو یاد دادم گاهی همکاری میکنن ولی بیشتر وقتا همممممه چی میافتع گردن خودم

ار صب تا شب سر پام

ولی همیشه شلخته‌ست خونم

ی ماه پیش کل خونه رو خونه تکونی کزدم

ولی نمیزارن تمیز بمونه ک

خستم

وقتیم‌بیخیال همه چی میشم واقعا خونم اشوب میشه😟

جیکار کنم 

از ته دل خستمه😢

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام 😩  البته صبح تا شب بیشتر وقتم برای آشپزخونه میره غذا پختن و شستن ظرف و ...  ...

روحم خستس

دلم میخاد تنهایی برم ی جای دور 😖😭

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

استارتر امضات به نظرم درست نیست خدا خیلی بخشنده اس 

شیطان هرگز طلب بخشش نکرد با یک بار ترد شدن گفت حالا که این طوره منم میرم بنده هاتو گول می زنم 

اگر طلب بخشش می کرد خدا می بخشیدش

روحم خستس دلم میخاد تنهایی برم ی جای دور 😖😭

من دارم کم کم رو خودم کار می کنم که خونه ام تمیز باشه 

می دونی اگه کسی از در بیاد تو ببینه همه جا اسباب بازی بچه هاس این اصلا بد نیس ولی من مشکلم اینه که لباس و وسیله های دیگه رو خودم زود برنمی دارم همه جا ریخت و پاش میشه بعد چند روز تا مرتب کنم 

می خوام هر روز یه ساعت وقت بذارم وسیله ها رو جمع کنم و اینکه هر روز یه جارو بکشم 

تو هم ریشه یابی کن ببین چرا با اینکه این همه وقت میذاری خونه شلخته اس البته گفتم اگه منظورت اسباب بازی و کتاب و ... اس به نظرم بد نیس بی خیالش شو بذار بازی کنن شب یه ساعتی مشخص کن برنامه بنویس براشون بگو وقت مرتب کردنه مثلا ساعت هفت وسیله هاشونو جمع کنن