2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چراغ خواب خوشگل بخر بزار تو اتاقش روشن باشه نترسه 

باهاش حرف بزن 

بعد چند شب که رو تختش خوابید شما بغلش بخوب شب بعدش رو زمین کنار تختش بخواب یواش یواش بیا اتاق خودت 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اشتباه ما این بود که تا کوچیک بودن جداشون نکردیم الان دیگه سخت شده. پسر منم ۸ سالشه جدا نمیخوابه . ولی بعد اینکه خوابش برد ما میریم تو اتاقمون. صبحا هم میام کنارش. نمیفهمه

الهی به امید خودت...  
رابطه خودم و همسرم داره خراب میشه و همسرم معترض هست 

ساعت ۱۰ ببر تو اتاقش کنارش دراز بکش تا خوابش ببره وقتی هم که خوابید برید تو اتاق خودتون تقریباً یکی دو ماه زمان می‌بره تا به تنها خوابیدن عادت کنه اما چاره‌ای نداری همسرتونم حق داره و بالاخره باید این کار رو شروع کنید 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

همه بچه ها مثل هم نیستن . باید اول آمادگی تنها خوابیدن رو بدست بیاره بعد . خوب وقتی بچه ای وابسته هست یا می ترسه یهویی که نمیشه این کار رو کرد.  فردا شوهرت میخاد یه بچه ی روانی رو جمع کنه.  با شوهرت حرف بزن . حتی اگه قانع نشد پیش مشاور برین . 

تو اتاقش چراغ خواب روشن كن

و بهش اطمینان بده كه تا زمانیكه نخوابیده توی هال نشستی و بعد از خوابیدنش خودت میری و میخوابی

از یكی از وسایلش كه دوتا مثل هم هست كمك بگیر اینطوری كه یكیش تو دست اون باشه و یكی دیگه اش تو دست شما 

این یه قوت قلبی میشه براش و احساس تنهایی و ترس نمیكنه 

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

یه هدیه براش بخرین مثل چراغ خواب و قایم کنید بعد ازش بپرسین چرا پیشتون میخوابه و آرومش کنید و بعد تو اتاق خودش  براش قصه بخونید و بگید اگه بخوابه فرادا بهش جایزه میدین آروم آروم با کمتر کردن قصه و جایزه خودش عادت میکنه مثلا بعد که تو اتاق خودش خوابید و یه جایزه براش خریدین فردا بگین هر شب قصه نمیگم و براش برای جایزه خراکی بخرین و جایزه رو کم کنید ببخشبد طولانی شد😁