2777
2789
میگه چرا تو و بابا میخواین کنار هم باشین 

بهش بگو: خب چونکه قانون زندگی اینه. 

فقط مامان و باباها جاشون پیش همه ،ولی بچه ها از یه سنی به بعد باید جدا باشن.

شما هم در طول روز هر چقدر دوست داری کنار من و بابات باش. ولی شب که شد موقع خواب باید بری توی اتاق خودت بخوابی. 

مثلا من شب نمیام توی اتاق شما چون اتاق شماست، شما هم نباید بیای اتاق ما. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
منم همینجوری بودم به مامان بابام چسبیده بودم همیشه از تاریکی اتاقم می‌ترسیدم از نور شب خوابم خوابم ن ...

دختر خواهرمم ترسوعه الانم ازدواج کرده بعضی وقتا میادبمونه شبا پیش مامان باباش میخوابه.  اسی. تو هم کم کم جدا کن جاشو کنار. بنداز. تا کم مم بهش بفهمون که باید جدا بخوابه تا خوابش ببره کنارش باش خوابید پاشو برو جات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب داستان بخرید براش خودش بخونه. 

اجازه بدید قبل خواب برای شما و بالاش کتاب بخونه و بعد بره توی رخت خواب خودش، توی اتاق خودش، اونجا هم کتاب بخونه تا وقتی خوابش ببره. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
وسط خواب پا میشد میومد تو تخت ما 

بهش بگو نه مامان جان من الان میام پیش شما می‌خوابم برو پیشش بمون وقتی که خوابید دوباره برگرد تو اتاقتون چراغ خوابشم روشن بذارید که از خواب بیدار شد وحشت نکنه همه جا رو تاریک ببینه 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!