2777
2789
عنوان

موهام یه سانته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2806 بازدید | 84 پست
دوستم موهاشو تراشید بعد پشیمون شد هرروز باتخم مرغ سرشو شست ۱ماهه پموهاش بلند شد

چقد بلند شد گلم؟تو یه ماه چقد رشد داشت؟

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزدلم ،الهی هیچکی این دردو نکشه❤

آمين🙏ولي شكرگزاري يادت نره زيبا

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

تو که صبر کردی کلی .چند ماه دیگه صبر کن 

باید یکم خودتو تقویت کنی .انشالله که زودی موهای قشنگت در میاد عزیزم 

بیماری پشت سر گذروندی .به بدنت زمان بده 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
ان شاءالله خیلی سریع حالت خوب شه  رزماری و تخم کتان تخم شنبلیله بزن ب سرعت درمیاد

متاسفانه فعلا دکترم ممنوع کرده اینارو چون هورمونین 😭نمیدونم چی بزنم زود دربیاد

خیلی دارم غصه میخورم ن مو ن مژه ن ابرو برام موند تو اوج جوونیم اینهمه دارم درد میکشم

در یماد عزیزم .خدارو شکر که خوب شدی 

چند جلسه گذروندی کلا؟

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
تو که صبر کردی کلی .چند ماه دیگه صبر کن  باید یکم خودتو تقویت کنی .انشالله که زودی موهای قشنگت ...

خیلی ممنونم عزیزدلم،واقعا گهگاهی خیلی قویم و بیخیال ،گهکاهی بشدت افسرده

زیاد جوری که انگاراصلا نتراشید بود

کاش موهای منم زود رشد کنن ،سر جلسات شیمی درمانی کله م صاف شد نتراشیدمش یه قسمتاییش مو داش ولی الان مشکی شده و موهام دراومدن ولی خب باز کوتاهن

خیلی دارم غصه میخورم ن مو ن مژه ن ابرو برام موند تو اوج جوونیم اینهمه دارم درد میکشم

دیگه چیزیه که شده

هرکیم مشکلی براش بوجود بیاد میگه چرا من

یا منکه جوونم

ولی خب اتفاق افتاده و تو نمیتونی عوضش کنی فقط میتونی روحیتو عالی کنی و بفکر درمان باشی