2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیریه ها ،کمیته امداد برو سر بزن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

برید کانون ازدواج آسان یا کمیته امداد یا مراکز خیریه شرایطتون رو می‌سنجند . داخل نت سرچ کنید که بعضی مراکز مثل همین کانون های ازدواج آسان احتمالا اگه فرد شرایط رو داشته باشه جهیزیه رو کمک میکنند 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

برو تحت پوشش کمیته امداد. اینجا کسی شما رو نمیشناسه. راست و دروغش معلوم نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من خیلی تلاش کردم ولی هیچی ب هیچی نمیدونم چیکار کنم بخدا حتی خونه هم نداریم بریم زندگی کنیم باید کرایه کنه پول کرایه رو دیگه نمیدونم از کجا میخاد جور کنه ما هر دوتامون 23 سالمونه من بخاطر شرایطم نتونستم جهیزیع بخرم الانم نمیتونم ازدواج کنم عقد هم کردیم بخدا

چه انتظاری داری!

۲۰ دقیقه هم نیست عضو شدی!

درخواست پول میکنی!

به نظرت کسی اعتماد میکنه؟!😅

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
چه انتظاری داری! ۲۰ دقیقه هم نیست عضو شدی! درخواست پول میکنی! به نظرت کسی اعتماد میکنه؟!😅

والا من نمیدونم این سایت چجوری ب هر دری زدم نتوستم کاری کنم  ب جان مادرم جدی میگم 

والا من نمیدونم این سایت چجوری ب هر دری زدم نتوستم کاری کنم  ب جان مادرم جدی میگم

شوهرم رفته خدمت فقط عقد کردیم ولی سر خونه زندگی نرفتیم هنوز چون جهیزیمو نخریدم