2789
برو یه ذره نوازشش کن🤣🤣🤣

نه محبتی نباشه حرصش دربیاد😂😂😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
خیلی  وقتی سرکارم هست کرم میریزم😂 بچم هیچی نمیگه😂😍

😂🙊

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دست بنداز کمرش دیگه کرمت ریخته میشه    

نه یه چیز بهتر بگین اذیت کننده 😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
😂من رو داداشم خل بازیامو امتحان میکنم ولی اگه خیلی مهم باشه کارش یا جدی باشه کاری نکن

کارش که از نظرش همیشه مهمه اخه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

دیروز شوهرم داشت موکت میچسبوند چسب موکت ریختم روش🤭😂

😂😂😂😂این باحال بوددد

نه یه چیز بهتر بگین اذیت کننده 😂

پاتو بزار رو کمرش😂

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
😂😂من ازدواج نکردم ولی زنداداشم میاد با هم دست به دست میشیم میریم داداشمو اذیت میکنیم😂

این خیلی خوبه😂😂😂

کارش که از نظرش همیشه مهمه اخه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

چند سالتونه کیوتا؟🙊

مثلا من نمیتونم کرم بریزم چون وسایل دستش خطر ناکه سنگ فرز  ومته ودریل و ....

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم .