2789
خیلی  وقتی سرکارم هست کرم میریزم😂 بچم هیچی نمیگه😂😍

وای دیدی ادمو فقط مهار میکنن😂😂برای من میگه بزار کارمو کنم یا یه دستی نگهم میداره تو بغلش😂😂البته اگه خیلیم مهم باشه واقعا جدی میگه کار دارم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همیشه موقع رانندگی بهش کرم میریزم حرصش میگیره😂😂😂

چیکار میکنی خواهر

به مام بگو😂

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
چون قوی تره میگیره قلقلکمون میده😂

عزیزمم😅

چند سالتونه؟

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
وای دیدی ادمو فقط مهار میکنن😂😂برای من میگه بزار کارمو کنم یا یه دستی نگهم میداره تو بغلش😂😂البته ...

دلم نومزد خواست شیطنت کنم😅

من و زنداداشم همسنیم ۱۸ سالمونه ولی داداشم بزرگتره😁

ای جونم

سلامت باشینن🌹❤

اون وقت سرت داد میزنه میای میگی داشتم شوخی می کردم سرم داد زد

نمبتونه داد بزنه چون اومده خونه ما😅🤦🏻‍♀️...زیادم اهل داد زدن نیست خدایی

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
وای دیدی ادمو فقط مهار میکنن😂😂برای من میگه بزار کارمو کنم یا یه دستی نگهم میداره تو بغلش😂😂البته ...

سرکارش پیشخوان دولت به اون شلوغی هیچی نمیگه بچه😂😂

تند تند جواب میده 

یبار کار یکی و خراب کرده بود میگفت تقصیر توئه😂😂

ازم شکایت میکنن

خونه که با لپ تاپ کار میکنه دستم بازه میکشمش 😂😍😍جرات نداره چیزی بگه تا شب ۱۲ بیدار میمونه کاراش عقب نیفته

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

شوهر ندارم ولی اکر سختتت مشغول کار باشم کسی بخواد خوشمزه بازی دربیاره به شدت عصبیی میشم از قبل مطمئن ...

نه اگه واقعا جدی باشه میگه فوقش

از پس گردنش مییگیرم😂😂 گوششو میکشم😆😆 میزنم اونجاش یهو از درد داد میزنه😶😶😶

خواهر مراعات کن تو ماشینی احتمال خطر هست😂😂

واکنشش چیه؟😂میزنه بغل اونم تورو میچلونه؟😂🙊

اگر پات میرسه لهش لگد بزن تو کلیه ش.

😂😂😂نمیرسهه

نه اصلا من اصلا دلم نمیاد شوهرمو اذیت کنم اصلا اصلا بعضیا اینجورین دیگه،اگه ناراحت نمیشه ادامه بد ...

اره حواسم هست از حد خارج نشه