2789

من نامزدم الان روبروم سخت مشغول کاره..اصلا کلا حرصم میگیره انقدر حواسش جمع کارشه انگار از دور و اطراف هیچی نمیشنوه

دلم میخواد یه کرمی بریزم ولی نمیدونم چی😂🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه دست بنداز کمرش دیگه کرمت ریخته میشه  

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 

😂من رو داداشم خل بازیامو امتحان میکنم

ولی اگه خیلی مهم باشه کارش یا جدی باشه کاری نکن

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

شوهر ندارم ولی اکر سختتت مشغول کار باشم کسی بخواد خوشمزه بازی دربیاره به شدت عصبیی میشم از قبل مطمئن شو شوهرت مثل من نیس😅

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

😂😂من ازدواج نکردم ولی زنداداشم میاد با هم دست به دست میشیم میریم داداشمو اذیت میکنیم😂

😂😂واکنش داداشت؟

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
انگشت کن تو دماغش😕

نه دیگه تا این حد چندش😂😂😂 بعدم حال ندارم برم تا اونجا

من رو تخت دراز کشیدم اون پایین نشسته

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
😂😂من ازدواج نکردم ولی زنداداشم میاد با هم دست به دست میشیم میریم داداشمو اذیت میکنیم😂

😅😅😅

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔