2777
2789

📜 #زیارت_آل_یاسین 

بِسْم الله الرحمن الرحيم

🌸سَلاَمٌ عَلَىٰ آلِ يَس 

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا دَاعِيَ اللهِ وَرَبَّانِيَ آيَاتِهِ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَابَ اللهِ وَدَيَّانَ دِينِهِ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا خَلِيفَةَ اللهِ وَنَاصِرَ حَقِّهِ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللهِ وَ دَلِيلَ إِرَادَتِهِ

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا تَالِيَ كِتَابِ اللهِ وَتَرْجُمَانَهُ 

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فِي آنَاءِ لَيْلِكَ وَأَطْرَافِ نَهَارِكَ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مِيثَاقَ اللهِ ٱلَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللهِ ٱلَّذِي ضَمِنَهُ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ وَالْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ وَالْغَوْثُ وَٱلرَّحْمَةُ الْوَاسِعَةُ، وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقوُمُ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْعُدُ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْرَأُ وَتُبَيِّنُ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَتَقْنُتُ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَتَسْجُدُ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُهَلِّلُ وَتُكَبِّرُ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَحْمَدُ وَتَسْتَغْفِرُ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تُصْبِحُ وَتُمْسِي،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فِي ٱللَّيْلِ إِذَا يَغْشَىٰ وَٱلنَّهَارِ إِذَا تَجَلَّىٰ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا ٱلإِمَامُ الْمَأْمُونُ،

🌼ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ،

🌸ٱلسَّلاَمُ عَلَيْكَ بِجَوَامِعِ ألسَّلاَمُ، 

✨أُشْهِدُكَ يَا مَوْلاَيَ

💝أَنِّي أَشْهَدُ أَنْ لاَ إِلَـٰهَ إِلاَّ اللهُ وَحْدَهُ لاَ شَريكَ لَهُ،

💝وَأَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ لاَ حَبِيبَ إِلاَّ هُوَ وَأَهْلُهُ،

💝وَأُشْهِدُكَ يَا مَوْلاَيَ أَنَّ عَلِيّاً أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ حُجَّتُهُ

💝وَالْحَسَنَ حُجَّتُهُ

💝وَالْحُسَيْنَ حُجَّتُهُ

💝وَعَلِيَّ بْنَ الْحُسَيْنِ حُجَّتُهُ

💝وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،

💝وَجَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ،

💝وَموُسَىٰ بْنَ جَعْفَرٍ حُجَّتُهُ،

💝وَعَلِيَّ بْنَ موُسَىٰ حُجَّتُهُ،

💝وَمُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،

💝وَعَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُهُ،

💝وَالْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ حُجَّتُهُ،

💝وَأَشْهَدُ أَنَّكَ حُجَّةُ اللهِ، 

🌕أَنْتُمُ ٱلأَوَّلُ وَٱلآخِرُ

💫وَأَنَّ رَجْعَتَكُمْ حَقٌّ لاَ رَيْبَ فِيهَا 

✨يَوْمَ لاَ يَنْفَعُ نَفْساً إِيمَانُهَا لَمْ تَكُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ كَسَبَتْ فِي إِيمَانِهَا خَيْراً،

☀️وَأَنَّ الْمَوْتَ حَقٌّ، 

🌙وَأَنَّ نَاكِراً وَنَكِيراً حَقٌّ،

☀️وَأَشْهَدُ أَنَّ ٱلنَّشْرَ حَقٌّ،

🌙وَالْبَعْثَ حَقٌّ،

☀وَأَنَّ ٱلصِّرَاطَ حَقٌّ،

🌙وَالْمِرْصَادَ حَقٌّ، 

☀وَالْمِيزَانَ حَقٌّ،

🌙وَالْحَشْرَ حَقٌّ،

☀وَالْحِسَابَ حَقٌّ،

🌙وَالْجَنَّةَ وَٱلنَّارَ حَقٌّ،

☀وَالْوَعْدَ وَالْوَعِيدَ بِهِمَا حَقٌّ،

🌺يَا مَوْلاَيَ شَقِيَ مَنْ خَالَفَكُمْ 

وَسَعِدَ مَنْ أَطَاعَكُمْ،

🌺فَأَشْهَدْ عَلَىٰ مَا أَشْهَدْتُكَ عَلَيْهِ، 

🌺وَأَنَا وَلِيٌّ لَكَ بَريءٌ مِنْ عَدُوِّكَ، 

🌾فَالْحَقُّ مَا رَضِيتُمُوهُ، 

🌾وَالْبَاطِلُ مَا أَسْخَطْتُمُوهُ، 

🌾وَالْمَعْرُوفُ مَا أَمَرْتُمْ بِهِ،

🌾وَالْمُنْكَرُ مَا نَهَيْتُمْ عَنْهُ،

💝فَنَفْسِي مُؤْمِنَةٌ بِاللهِ وَحْدَهُ لاَ شَرِيكَ لَهُ وَبِرَسُولِهِ وَبِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَبِكُمْ يَا مَوْلاَيَ أَوَّلِكُمْ وَآخِرِكُمْ،

💝وَنُصْرَتِي مُعَدَّةٌ لَكُمْ وَمَوَدَّتِي خَالِصَةٌ لَكُمْ آمِينَ آمِينَ.

یا_صاحب_الزمان_عج 

‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

چقدر قشنگ 😍یا خدا

چشمای تو نقاشی خداست🤍 اگر روزی ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی اسمون. خلاصه چشماش داستانیه🥺🥺🥺 من مطمعن هستم که من و تو باهم ازدواج میکنیم و زندگی خوبی رو شروع میکنیم🤍🙂 هرکس مخالف امضای من هست میتونه بره با خدا بحث کنه ن من. خیلیا رو توی تاپیک دیدم که مخالف سنمون بودن اما برای من حرفاشون مهم نیست مهم تایید خداست 🥺 اره اون ۱۵ سالشه دوست دارم همه جا ازش بنویسم و بگم که هدیه خداست پس منم باید از هدیه خدا محافظت کنم.ملکه من عاشقتم🥺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام چه تاپیک خوبی.

ولی من روم نمیشهبا آقا حرف بزنم.

خودم که میدونم کی هستم و چیکارم.

احساس میکنم آقا از من بدش میاد😭

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
یه کم میشه بیشتر بگی..روحیه بگیرم...منک خوندم 

عزیزم زیارت امام زمان هست خودش گفته منو با خوندن این زیارت یاد کنید باهام حرف بزنید منم براتون دعا میکنم

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
عزیزم زیارت امام زمان هست خودش گفته منو با خوندن این زیارت یاد کنید باهام حرف بزنید منم براتون دعا م ...

بله میدونم ممنون گفتم اگه صداش زدی و معجزه دیدی تعریف کنی برامون

سلام چه تاپیک خوبی. ولی من روم نمیشهبا آقا حرف بزنم. خودم که میدونم کی هستم و چیکارم. احساس میکنم ...

سلام جانم. قربونت برم آقا آنقدر مهربونه کسی رو پس نمیزنه

بله میدونم ممنون گفتم اگه صداش زدی و معجزه دیدی تعریف کنی برامون

من خودم تو شرایط خیلی سختی بودم ولی با صدا زدنش و صدقه دادن هر روز ب نیتش بالاخره آقا دستمو گرفت الان سعیم اینه هر کار میکنم اول آقا رو در نظر میگیرم ک الان داره منو میبینه ی کاری نکنم ازم برنجه،ثواب کارهای خیرم دعا نماز واسه ظهور و فرجش

سلام جانم. قربونت برم آقا آنقدر مهربونه کسی رو پس نمیزنه

میدونم ولی احساسم همینه که گفتم متاسفانه😥😭

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
من خودم تو شرایط خیلی سختی بودم ولی با صدا زدنش و صدقه دادن هر روز ب نیتش بالاخره آقا دستمو گرفت الا ...

خوشا به حالت  ....التماس دعا عزیزم

چن روز انجام دادی نشونه دیدی؟ دستتو گرفت؟ 

عزیزم ببخش الان کار پیش اومد بعد میام برات میگم،🥀

خوشا به حالت  ....التماس دعا عزیزم

فدات مهربون،🌹

میدونم ولی احساسم همینه که گفتم متاسفانه😥😭

بزار بعد باهات صحبت میکنم انشاالله خوب میشی