2777
2789
😂😂داستان شمس تبریزیه مولانا قبلا یه ناطق بوده تو مسجد حرف میزده ادم مهمی بوده ولی شمس میاد و باعث ...

مقامش بالا نمیره

ببین مولانا بزرگزاده بوده

توی شهر حرمت و اعتبار بالایی داشته ولی با اومدن شمس اعتبارش متزلزل میشه (توی ذهن متحجر و ظاهربین مردم)

شمس برای رسیوندن مولانا به حقیقت بهش پیشنهاد میده که بره و از میخونه ی شلوغ و بدنام شراب بخرت و با میگسارا همکلام بشه

یعنی تا حدی روحش صیغل پیدا کنه که برای رسیدن به حقیقت، قضاوت دیگران براش مهم نباشه. 

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
یه جایی علاالدین همچین حرفی زد و گفته اون باعث شد منم به فکر برم   ولی چندان اهمیت ندادم نمیدو ...

اصلش همینه که میگی

ولی رندی نویسنده رو میگم

منتقدا میگن فیلم یا داستان خوب داستانیه که وقتی تموم میشه تازه تو ذهن مخاطب شروع بشه، مخاطب درگیرش بشه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونده نمیشه چیه؟

اینقدر که ازش خوشم اومد چند بار خوندم هییییچ. نت برداری هم کردم😅

بابا دمت گرم😁😂 بعضیا میگن خیلی کتاب سطحی بود نظرت چیه

خودم میگم هر کس با پیش فرض هایی که داره میاد یه کتابو میخونه و درموردش قضاوت میکنه 

من فکر میکنم درس خودم رو از این کتاب گرفتم حالا مهم نیست چه نقص هایی داره

بابا دمت گرم😁😂 بعضیا میگن خیلی کتاب سطحی بود نظرت چیه

چندصفحه دارم

حیف که واضح نمیوفته

اگه کتاب خوبی نبود اینهمه فروش نمیکرد

نویسندش یه زن دنیا دیدست چندتا کشور زندگی کرده و حیلی خوب به ذائقشون آگاهه. 

شمس به نمایندگی ایرانیا، مولانا نماینده ترکاست، عزیز نماینده مصره، الا، زن مولانا، دختر خونده مولانا

هرکدومو از یه ملیت کشیده وسط که همه رو مشتاق کنه و کتابش حسابی بفروشه

عاشقش شدم😍 شخصیت شمس رو اصلا نتونستم درک کنم ولی اون مرد مصریه( مخاطب الا) اسمش چی بود به نظرم بت ...

ولی من از عزیز بدم میاد اون رو هم خیانتکار میدونم چون اللا تو اولین نامش به عزیز گفته بود که متاهل هست و بچه هم داره ولی عزیز با وجود شوهر داشتن اللا رابطش رو با اون حفظ کرد حتی یه جایی وقتی عزیز اومده بود پیش اللا و رفتن تو هتل عزیز میخواست به اللا نزدیک بشه ولی پا پس کشید و دلیلش فقط ناراحت شدن اللا بعدش بود و اهمیتی به این که این کار خیانت هست نمیداد و در اخر هم با اللا موند تا مرد

خودم میگم هر کس با پیش فرض هایی که داره میاد یه کتابو میخونه و درموردش قضاوت میکنه  من فکر میک ...

احسنت👌

قشنگ گفتی

چندصفحه دارم حیف که واضح نمیوفته اگه کتاب خوبی نبود اینهمه فروش نمیکرد نویسندش یه زن دنیا دیدست چ ...

دقیقا و خیلی مایه تاسفه که شاعر ما مولانا نماینده عثمانی باشه

به هر حال 

ولی در مورد شمس واقعا خوب به تصویر کشیده بود من احساس میکردم چقدر نظرات شمس برام اشنایی داره و باهاش انس دارم در حالیکه چقدر از عین زد زاهارا(همون مخاطب اللا) دور هستم با اینکه نویسنده سعی داشت این دو رو شبیه به هم بنویسه

ولی من از عزیز بدم میاد اون رو هم خیانتکار میدونم چون اللا تو اولین نامش به عزیز گفته بود که متاهل ه ...

اولش که رابطه عاشقانه ای بینشون نبود

بعد هم که الا خانوادشو کاملا ترک کرد. یه چییزی شبیه طلاق مسلمونا. یعنی همه چیو تموم کرد بعد به قصد تماس فیزیکی پیش عزیز رفت 

خیانت تو ذهن الا جریان داشت ولی عزیز حتی عاشقش هم نشده بود

البته شایدم من تو ذهنم از عزیز بت ساختم و تو درست میگی

ولی عزیز شمس قرن ۲۱ بود دیگه. با تمام خطاها و پاکیهایی که یه انسان همعصر ما ممکنه آمیخته بشه

حالا یه چیزی😂

چرا هیچکدوم مشکل زبان نداشتن؟

چطور شمس شهرها رو میگشت و زبون همه رو میفهمید؟

چرا ما زبون نردم شهر بغل دستیمونو نمیفهمیم؟😂