2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از داستان اون زن و مرده خیلی بدم اومد که اخرش بچه هاش رو ول کرد رفت

وای اره اونجا منم اعصابم خورد شد مرده خیانت میکرد بد جلوه میدادن ولی رو خیانت زن اسم عشق گذاشت الیف شافاک ولی در کل به داستان اون زنه زیاد اهمیت نمیدادم بیشتر شمس مد نظرم بود

حالا خلاصشو بکید من ی نگا بیشتر ننداخنم     خواهرم ده بار گفته بخون نمیخونم

😂😂داستان شمس تبریزیه

مولانا قبلا یه ناطق بوده تو مسجد حرف میزده ادم مهمی بوده ولی شمس میاد و باعث میشه مقام مولانا خیلی بالاتر بره و شاعر بشه

عاشقش شدم😍 شخصیت شمس رو اصلا نتونستم درک کنم ولی اون مرد مصریه( مخاطب الا) اسمش چی بود به نظرم بت ...

عزیز

من با شمس زندگی کردم اون مدت اصلا عاشقش بودم الیف شافاک کلا شخصیت عزیز رو شبیه شمس نوشته بود

وای اره اونجا منم اعصابم خورد شد مرده خیانت میکرد بد جلوه میدادن ولی رو خیانت زن اسم عشق گذاشت الیف ...

وای دقیقااااااا بالاخره یکی پیدا شد بفهمه چی میگم

منم داستان شمس رو خیلی دوست داشتم

به نظرت نیومد داستان داره یه چیزیو غیر مستقیم به خواننده منتقل میکنه؟

اینکه تصور مردم از رابطه شمس و مولانابه یه سمتیه که انگار رابطشون خارج از عرفه یه چیزی شبیه همجنسگرایی؟

من فکر میکنم نویسنده خیلی موذیانه داره اینو تو ذهنا تزریق میکنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
وای دقیقااااااا بالاخره یکی پیدا شد بفهمه چی میگم منم داستان شمس رو خیلی دوست داشتم

غربزدگی فرهنگیه

تم فیلمای ترکیه😉

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
عزیز من با شمس زندگی کردم اون مدت اصلا عاشقش بودم الیف شافاک کلا شخصیت عزیز رو شبیه شمس نوشته بود

صوفی گری و شیدایی

رسیدن به حقیقت وجود😇

به نظرت نیومد داستان داره یه چیزیو غیر مستقیم به خواننده منتقل میکنه؟ اینکه تصور مردم از رابطه شمس ...

یه جایی علاالدین همچین حرفی زد و گفته اون باعث شد منم به فکر برم  

ولی چندان اهمیت ندادم نمیدونم شاید شخصیت مولانا و شمس رو من تو ذهنم از قبل طوری ساخته بودم که همچین چیزی اصلا به ذهنم خطور نمیکرد 

و اینکه چون مولانا خیلی به دین چ مذهب پایبند بود و همجنس‌گرایی هم در دین ما حرامه به مولانا اعتماد کرده بودم که همچین چیزی بینشون نیست😁

غربزدگی فرهنگیه تم فیلمای ترکیه😉

دقیقا

به نظرم این کتابو یه نویسنده ای که عقایدش شبیه ماست می نوشت کتاب خیلی جذاب تر میشد ولی به هر حال بازم دوست داشتم کتابو