2777
2789

برای عروس خوب بودن نمیخواد مثل کوزت براشون کار کنی

وقتی چیزی که به شما ربطی نداره توش دخالت میکنی همین میشه، تو فامیل شوهر همیشه باید ساکت باشی نا حرفی درباره شون بزنی ونه حرفی که زدن و به بقیه بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط میخواستم روی واقعی خواهرشوهراشون بدونن 

هنوزم قبول نداری اشتباه کردی؟

به چه قیمتی روی واقعی خواهر شوهرهاشونو نشون دادی

کتک خوردی عزت نفست خدشه دار نشد؟

چرا کاسه داغ تر از آش شدی

الان میخوام دعوتشون کنم برای خونم اونا حتی عروسیمم نیومدن به نظرتون چه عکس العپلی نشون بدم

چند سالته عزیزم دعوت نکن چرا دعوت کنی تک خبرچینی کردی اینو کاملا قبول دارم ولی چقدر خودتو کوچیک میکنی خوشت میاد از تحقیر شدن عجب

الان میخوام دعوتشون کنم برای خونم اونا حتی عروسیمم نیومدن به نظرتون چه عکس العپلی نشون بدم

دعوتشون نکن.چون معذبن میترسن جلوی تو یه وقت خدای نکرده حرفی از دهنشون دربره بعدا داستان بشه. 

هنوزم قبول نداری اشتباه کردی؟ به چه قیمتی روی واقعی خواهر شوهرهاشونو نشون دادی کتک خوردی عزت نفست ...

چرا باید نشون ندم من نمیتونستگ ببینم یکی اینجور پشت سرش حرف بزنه

دعوت نکن 

تمام 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ازشون کتک خوردی حالا میخوای دعوتشون کنی میشه بپرسم چی از خاله ی شوهرت بهت میرسه که اینجوری خودتو دار ...

میخ ام تلافی کنم میخوام دوباره یه جنگ بندارم گیخواگ بزنمشون