2777
2789
من اونجا که بودم دختر خاله های شوهرم پشت سر عروسشون حرف میزدن منم قایمکی به عروساشون گفتم گفتم بزار ...

خب به اینکار میگن خبرچینی دیگه😐خبرایی که نمیخاستن عروسا بدونن بردی بهشون رسوندی 

من اونجا که بودم دختر خاله های شوهرم پشت سر عروسشون حرف میزدن منم قایمکی به عروساشون گفتم گفتم بزار ...

خبر چینی کردی!!!

اگر این خبرچینی نیست پس چیکاره؟؟ انداختیشون به جون هم....

کارات هم همش تظاهر و ریا بوده که ب چشمشون عروس خوبه بشی...

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعیت که حتما تغییر رویه بده اگه مثل دیدار با فضاییهات سر کاری که خدایی یکم رو داستان پردازیت و متن نوشتاریت کار کن اینقدر مثل روضه خونها کش میدی حوصله آدم سر میاد 😐🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

استارتر احساس میکنم مادرت هم مث خودت اونقدر از خود گذشتی دارع برت بقیه 

و ب خودش سختی میده ک بقیه احساس راحتی کنن 

میدونم الان خودت میدونی اشتباه کردی ...‌‌ولی تکرارش نکن 

حتی اگه بچه خواهرتم دنیا اومد خواستی کمک بدی شب پیش شوهرت باش روز برو تا اونجای ک میتونی شوهرت ول نکن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کارت درست نبود 

وقتی یکی یه حرفی جلوت میزنه حتما که نباید برسونی به طرف فراموشش کن اصلا 

مادر یا خواهر بزرگتر نداری این چیزا بهت گوشزد کنه؟؟؟؟ چن سالته؟؟؟؟؟

این واقعا یه چیز سادس که تو اینم بلد نیستی از زندگی فقط بشور بساب یاد گرفتی اسی ؟؟؟؟

میشه لایکم نکنی؟