2777
2789
عنوان

اسم بچه هامونو مسخره میکنن؟🤧🤧🤧🤧😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8107 بازدید | 187 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره گندم رو متاسفانه میشه مسخره کرد توسط بی فرهنگ های بیشعور

بابا همه اسمارو میشه مسخره کرد نباید محل بدی

ممد رو میگن ممل

نرگس رو میگن نر😐

هستی رو میگن هستی یا نیستی😐

خیلی چیزا دیگه ک یادم نمیاد ولی اینارو خودم شنیدم😐

.
به نظر من و دوستان سامیار خوبه هم خارجی هست هم اصلا نمیشه مسخرش کرد اگر اسم دیگه ای به زهنتون رسید ب ...

از طرز فکرت که فرقی با اطرافیانت نداره والفاظی که به کار بردی 

مسخره کردنات

حس بدی گرفتم 

تایپیکت رو ترک میکنم

لنا لیام دلوین آیسان نیکا آسنات آسو سوین حنا بعدشم وقتی یکی اسم بچتونو مسخره میکنه باهاش جد ...

جاریم میخواس اسم بچشو بزاره دلوین همه میگفتن چرا میخوای بزاری دلفین 🙄🙄دیگه اسمشو تغییر داد هر چی بزاری یه چی میگن

ناراحت نباش إدم بی شعور زیاده حالا اسم پسر من علی هست زن عموم این قدر مسخره میکنه که چرا اسم عربی گذ ... : /discussion/topic/11984212/%d8%a7%d8%b3%d9%85-%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%d9%85%d9%88%d9%86%d9%88-%d9%85%d8%b3%d8%ae%d8%b1%d9%87-%d9%85%db%8c%da%a9%d9%86%d9%86?postId=309252957

من پسر عموم اسمش ذَهیر هست(درست نوشتم؟ ) با اینکه عربیه چون مامانش اجازه نداده مسخره نمیکنن اسمشو

ناراحت نباش إدم بی شعور زیاده حالا اسم پسر من علی هست زن عموم این قدر مسخره میکنه که چرا اسم عربی گذ ...

بگو به ت چه آخه اسم بچه تو رو که نذاشتم یجوری میگن اسم عربی انگار اگه عربی بذاریم بچه نابود میشه من خودم اسمم فارسیه اکثر آدمای دور اطرافم هم همینطور ولی خیلی بدم میاد به اسم ایراد بگیرن همینا اسم انگلیسی بذارن ریشه شون نابود نمیشه اما با عربی نابود میشه😐

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

از طرز فکرت که فرقی با اطرافیانت نداره والفاظی که به کار بردی  مسخره کردنات حس بدی گرفتم  ...

عزیزم یک مادر باید قبل زایمان تمام جوانب رو بسنجه بچه چه گناهی کرده ۱۰۰ سال باید با اون زندگی کنه