2777
2789
عنوان

اسم بچه هامونو مسخره میکنن؟🤧🤧🤧🤧😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8107 بازدید | 187 پست

من اسم پسرمو میخام بزارم دیاکو  هر اسمی بزاری ی بیشعوری پیدا میشه یچیزی میگه چرا این ادمای سمیو جدی میگیرین

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط توسایت این چیزارومیبینم اصلا توفک وفامیلم ندیدم یکی بگن اینوبذار اونونذار...  فقط این ...

قشنگ بود❤❤

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
ماهم ی دوست داشتیم مایی که باهاش صمیمی بودیم بهش میگفتی کوث…ی اما اگه یکی برا مسخره میگفت تیکه پارش ...

اره اینام دقیقا همینو میگفتن که الانم کلیپ ساختن واسش واقعا تو روحیه بچه تاثیر منفی میزاره

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
خدایی بعضیاشون واقعا خب عجیبه یکی از اشناهامو اسم پسرش گذاشته کیاشاه خدایی به نظر من اصلا جالب نیومد

قرار نیست ک ب سلیقه شما اسم انتخاب کنن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

عزیزم آدمی که بخواد اسم مسخره کنه مهم نیست براش عربی باشه فارسی باشه ترکی باشه اون مسخرش رو میکنه خیلی ها دیدم اسمای مذهبی رو هم مسخره میکنن اصلا مسخره کردن اسم فرقی نداره چی باشه کار پسندیده ای نیست چون یه پدر و مادری انتخاب کردن هر چند اسم طرف رو خوشمون نیاد ولی نباید مسخره کنیم

مثلا من خودم خیلی اسم کاوه رو دوست دارم ولی بقیه بهم میکنن کاوه به گاو میخوره منم برام مهم نیست چون میدونم کاوه اسم کی هست و معنی زیبا داره

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

من نشنیدم اینجور اسمارو تاحالا مسخره کنن پس مشکل از اسم نیست از اونایی که مسهره میکنن فرهنگ و شعور ندارن هراسمی هم باشه یه جوری مسخرش میکنن وگرنه این اسما خیلی عادی و رایجه

هفتمین کاربریمه🤗
قشنگ بود❤❤

لطف داری💙

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید