سلام دوستان من امسال نمونه دولتی قبول شدم ترازم بد نبود متوسط بود ولی همه دارن میگن نمونه هم
هیچی نیست 😔من اینهمه تلاش کردم آخرش این بشه تیز هوشان به خاطر این آزمون ندادم که میگفتن بچه را اذیت میکنه و نمیزاره از این سه سال لذت ببرن به نظرتون آزمون میان پایه برای تیز هوشان بدم یا نه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوره ما هم از این حرفا بود ولی همشون آرزوشون بود بچه هاشون تو این مدارس درس بخونن
بستگی به روحیه خودت داره
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
عزیز من اگه نمونه دولتی تراز متوسط آوردی ب نظرت تیز هوشان قبول میشی؟
تیز هوشان ب شدت سخت گیرن و ع لحاظ مالی باید طبقه بالا باشی چون مداوم کتاب تست و... باید بگیری رقابت خیلی خیلی بالاس و همه معلما ع تو ب عنوان ی تیز هوش انتظار دارن