2777
2789
عنوان

نمونه دولتی یا تیز هوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 70 پست

اسی ریاضیش کلا چند تا سوال بود

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اون فیزیک کجا فیزیک دبیرستان کجا پاره شدن در حد بی المللی البته بستگی ب معلمتم داره ک سخت گیر باشه ی ...

اینجوری نگو بدتر زده میشه 

اسی همه چی سخته ولی تا وقتی که نخونی 

اگه بخونی راحته و دوست داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من نمونه دولتی درس خوندم، همسرم تیزهوشان

نمونه دولتی قطعا از مدارس دولتی بهتره، معلم ها،  امکانات مدرسه، سطح آموزش و از همه مهم تر بچه ها کمتر به مسائل حاشیه میپردازن و بیشتر به فکر درس هستند

تیزهوشان سطحش خیلی بالاست اگر توانشو داری که مدام درس بخونی برو تیزهوشان

من برای پسر خودم متوسطه اول رو ترجیح میدم بره نمونه دولتی چون با وجود اینکه توانایی تیزهوشان رو داره ولی از نظر روحی نمیتونه اونجا دوام بیاره بیشتر درس رو تو کلاس یاد میگیره ودتو خونه اصلا تلاش نمیکنه😅

با توجه به روحیه خودت انتخاب کن به حرف دیگران توجه نکن