2777
2789

من می‌خوام از شوهرم طلاق بگیرم

چون متأسفانه اینقدر خودشو خوب جلوه میده که رفتاراش عکس اینو ثابت می‌کنه مثلاً خودشو مذهبی جلوه میده ولی می‌رقصه

میشینه صحنه های فیلما رو نگاه می‌کنه

با زنا بگو بخند می‌کنه  شوخی می‌کنه و چشم تو چشمشون میشه این رفتارها منو به شدت آزار میده

بهش یک چند بار گفتم نکن ولی جبهه میگیره

مثلاً یک روز بهش گفتم بذار رادیو مداحی گوش کنیم گفت حوصله ورورا رو ندارم بعد بهش گفتم بی ادب جبهه گرفت و گفت من بی ادب بی شعور و... بسه دیگه

اخیراً متوجه شدم

و به زن اولشم خیانت کرده یعنی با دختر داییش که متاهله وبچه داشته در ارتباط بوده یعنی چت میکرده و همش با اون بوده ولی ارتباط مستقیم مثل تماس بدنی

نداشته باشه

من زن دومشم و از زن اولش طلاق گرفته

شما بهم بگین چیکارکنم؟

تصمیمی که گرفتی درسته

ولی وقتی دلیل طلاقش رو میدونستی باید حدس میزدی به توهم خیانت میکنه و ادم هوسبازیه

اصولا ذات ادمها عوض نمیشه به راحتی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بهت چی بگم توکه اینارو ازش میدونستی که خیانت کاره خدا دست گذاشته بود رو چشات که زنش شدی واقعا که 😐

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

با مردی که مریضه نمیتونی کاری کنی جز فدا کردن خودت اون اگه پشیمون میشد سر اولی پشیمون میشد و متحول 

پس بدون کاری از دستت برنمیاد و راهتو جدا کن 

شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
الان مشکل اینع ک میرقصع و نوحع و گوش نمیکنع!

نه مشکل تنها این نیست یعنی آدم دورویهه من کار به مداحی گوش کردنش ندارم چون با حرفایی که از اول میزد و می‌گفت معتقدم فرق داره