2777
2789
عنوان

کوچولوهای دوست داشتنی + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 29 پست
اگر کسی بلده کاربر مزرعه_تمشک را تگ کنه . ممنون میشم 

@مزرعه_تمشک  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خیلی ماهرانه درست کردی افرین

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی بلده کاربر مزرعه_تمشک را تگ کنه . ممنون میشم 

واای خدایا بخدا اینا خیلی قشنگن خیلی 😍😍،آفرین به دستای هنرمندت،گاهی بعصی خانما فقط اسباب بازیای گرون و بیخود میخرن برای بچه ها که هیچ بار اموزشی ای هم نداره اینا پر عشق و هنر و ذوقه،ممنونم که دعوتم کردی اینجا،❤️❤️

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم برای فروش هم اقدام کنی اگه فرصتشو داری،کاش منم بلد بودم برای تو راهیم میبافتم خیلی ذوق داره ادم با دست خودش برای بچش یه چیزی درست کنه🌺🌸

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
@مزرعه_تمشک    

ممنونم عزیزم🌺❤️

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ممنونم عزیزم🌺❤️

😚

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عکس کارهای قبلم را هم میزارم آخه قبلا سایت خراب بود 

خودداا لباسای این خروسا رو😍😍

واای خدایا بخدا اینا خیلی قشنگن خیلی 😍😍،آفرین به دستای هنرمندت،گاهی بعصی خانما فقط اسباب بازیای گر ...

ممنون عزیزم 

خیلی لطف داری . باور کن این چند وقت به فکرت بودم و برای خودت و تو راهیت دعا کردم . باور کن منم از بافتنی فقط بافتن لیف ساده را بلد بودم اما به عشق بچه هام یاد گرفتم . عروسک بافی وقت زیاد می بره و من با یک بچه شیطون نمی رسم همین فسقلی ها را طی چند هفته بافتم. خوشحال میشم اگر با دیدن اینها گل لبخند روی لبهات بشکافه و اگر تهران باشی دوست دارم برای کوچولوت چند تا دونه ببافم .

ممنون عزیزم  خیلی لطف داری . باور کن این چند وقت به فکرت بودم و برای خودت و تو راهیت دعا کردم ...

عزیزم نمیدونم کجا یه کار خوب کردم که خدا همچین بنده های خوبی رو سر راهم قرار میده که صبح جمعه لنگ ظهر پا میشم میرم صبحونه میخورمو میام میبینم شما صدام زدی و برای منی که نمیشناسی دعای خیر کردی و زیبایی هنرت رو باهام سهیم شدی،عزیزم تهران نیستم که اگرم بودم راضی نبودم وقت عزیزت صرف چون منی بشه ولی بخدا ذوق دیدنش و ایده ای که ازت گرفتم به دنیا می ارزه❤️😍😍بازم ممنونم که اینقد خوبی،هنوزم محتاج دعاتم،ان شالله سایتون رو سر بچه هاتون برقرار و همیشگی🌸🌸🌹🌹

عزیزم نمیدونم کجا یه کار خوب کردم که خدا همچین بنده های خوبی رو سر راهم قرار میده که صبح جمعه لنگ ظه ...

ممنونم گلم  از این همه لطف و محبتت . باور کن تعارف نمی کنم  و خوشحال میشم برای کوچولوت ببافم . شما خیلی خانم خوب و مهربونی هستی لطفا هنگام زایمان همه نی نی سایتی ها مخصوصا اونایی که سالها چشم انتظار بچه هستند را دعا کن ❤❤❤

ممنونم گلم  از این همه لطف و محبتت . باور کن تعارف نمی کنم  و خوشحال میشم برای کوچولوت ببا ...

عزیزم پر واضحه که تعرف نبود و دلی بود ولی من راضی نیستم دوست عزیزم ان شاالله رو ایده ت کار میکنم شاید منم دست و پا شکسته یاد گرفتم،خوبی از شماست ،منو شرمنده تعریفاتون نکین،چشم حتما ان شاالله اگه خاطرم بمونه برای همه دعا میکنم🌺🌹🌹

عزیزم پر واضحه که تعرف نبود و دلی بود ولی من راضی نیستم دوست عزیزم ان شاالله رو ایده ت کار میکنم شای ...

خیلی ممنون . شما لطف دارید . برای خودت و بچه نازنینت آرزوی سلامتی و دلخوشی دارم .

خیلی ممنون . شما لطف دارید . برای خودت و بچه نازنینت آرزوی سلامتی و دلخوشی دارم .

سپاس دوست قلب قلبی مهربان❤️🌹