2777
2789
عنوان

مهرطلبی

104 بازدید | 11 پست

دوستان من شخصیت مهرطلبی دارم جوری که بدی دیگران رو زود فراموش میکنم و باز میخام با اون ادم خوب باشم یا اتفاقی بیفته هرچقدرم اولاش عصبانی باشم ولی بعدا باز حس میکنم تقصیر منم بود و خیلی چیزای دیگه که متوجه شدم شدیدا مخر ژلب هستم
راه حلی براش ندارین؟ کتابی پارکستی چیزی 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته

رنج ۲۸ و مجرد
و البته فکر میکنم به سن و ابنام ربطی نداشته باشه چون همیشه اینطوری بودم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

تمام‌ ویژگی هایی که گفتی منمممم اما نمیدونستم اسمش مهر طلب هست من مثل دیوونه ها هنوزم با کسی که بهم خیانت کرده خوبم و حتی زود فراموش میکنم بد دیگران و حتی وقتی در حقم ظلم هم بشه خودم عذر خواهی میکنم دار نابود میشم از درونم 

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡
تمام‌ ویژگی هایی که گفتی منمممم اما نمیدونستم اسمش مهر طلب هست من مثل دیوونه ها هنوزم با کسی که بهم ...

بله ما شدیدا مهر طلبیم و این هم نابودمون میکنه و جلوی موفقیت و پیشرفتمون رو میگیره
یه بخش بزرگیش بنظرم ریشه در گذشته و خانواده ما داره ولی الان راه چی هست رو نمیدونم

سلام تاپیک های کاربر دختر_گرانبها رو پیشنهاد میکنم. سایت پرسش و پاسخ دکتر شیری هم خوبه می‌تونه کمک ...

مرسی گلم ولی تاپیکای دختر گرانبها یکم طولانین و البته که خیلی خوبن ولی احساس میکنم کمی ریشه ای تر باید برای حلش تلاش کنم ولی دکتر شیری رو چک میکنم

بله ما شدیدا مهر طلبیم و این هم نابودمون میکنه و جلوی موفقیت و پیشرفتمون رو میگیره یه بخش بزرگیش بنظ ...

وااای خدای من الان رفتم تو گوگل دربارش فهمیدم من دقیقا  همیشه خودم رو مقصر میدونم هر چی که میشه همیشه هم غمگینم فک میکنم مشکل خیلی چیزا منم خداروشکر فهمیدم چمه 😂

وااای خدای من الان رفتم تو گوگل دربارش فهمیدم من دقیقا  همیشه خودم رو مقصر میدونم هر چی که میشه ...

همین که فهمیدی خیلی خوبه 😂

بیا حالا راهی پیدا کنیم برای حلش ..

یکی از دوستام که فکر میکرد بقولا خیلی زرنگ و سلیطه هست هم کمی ناذاحتی گاهی داشت و وقتی با روانشناس صحبت کرد فهمید مهرطلب هست

اونجا بود که فهمیدم منم مهرطلبم و گفتم این دوستم مهر طلب هست دیگه ببین من چقدر اوضاعم خرابه 😂

همین که فهمیدی خیلی خوبه 😂 بیا حالا راهی پیدا کنیم برای حلش .. یکی از دوستام که فکر میکرد بقولا خ ...

منم خیلیییی فک کن طرف بهم خیانت کرده من معذرت میخوام که اعصابشون خرد کردم 😦

اگه سایت خوبی برای حل موضوع پیدا کردی ب منم بگو