2777
2789
عنوان

چرا مردم فکر میکنن ما ادمای چاق احساس نداریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 174 پست
بعضی وقتا نمیشه الان مثلا من به مامانم چی بگم؟ بگم دستت درد نکنه ک ابنهمه روز پرستاریتو کردم کارات ...

اتفاقا یبار دلشو بشکون و همون موقع بهش بگو منم دل دارم ناراحت میشم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
میفهمم😅منم تا میام یکم چاق بشم، حرصم میدن، هیچی نمیخورم

😂ای خدا

چند روز پیش تو ی تاپیک یکی گفت چند سال پیشا زشت و بدهیکل بود یهو تغییر کرده خوش اندام شده و بانمک شده قیافش

بهش گفتن چجوری گفت من از خدا خواستم چون خیلی اذیت شدم

الان با این حساب بنظرت بشینم منت خدارو بکنم خود به خود لاغرم میکنه یا نو؟😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا یبار دلشو بشکون و همون موقع بهش بگو منم دل دارم ناراحت میشم

نمیشناسیش☹

من متاسفانه مثل اطرافیانم اصلا سنگ دل نیستم هرکی هرچیزی گفت قلبمو شکوند هیچوقت نتونستم مثل اونا باشم

نمیشناسیش☹ من متاسفانه مثل اطرافیانم اصلا سنگ دل نیستم هرکی هرچیزی گفت قلبمو شکوند هیچوقت نتونستم م ...

نباش

آسیب میبینی 

وقتی دیگران رعایتت رو نمیکنن چرا باید رعایتشونو کنی؟ 

مگه دل تو برا اونا مهمه؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

درکت کردم💔

قبلا۱۰۰کیلوبودم همه مسخره ام میکردن همه حتی خونوداه 

وزنموکم کردم برگشت دست خودم نیست وقتی استرس میگیرم یاناراحتم کنترلی روی غذاخوردنم ندارم 

اینقدرخودمم ازچاق بودنم ناراحتم ازخودم متنفرشدم خودمودیگ تواینه هم نگاه نمیکنم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
نباش آسیب میبینی  وقتی دیگران رعایتت رو نمیکنن چرا باید رعایتشونو کنی؟  مگه دل تو برا ا ...

کاش لاغرشم تموم شه این حرفا💔

درکت کردم💔 قبلا۱۰۰کیلوبودم همه مسخره ام میکردن همه حتی خونوداه  وزنموکم کردم برگشت دست خودم ...

منم ۱۵ کیلو کم کردم باز برگشت💔

دقیقا💔

زیاد عزیزم من اصلا اعتماد به نفس ندارم دقیقا بخاطر حرف یکی از دوستام ک هیکلمو مسخره میکرد حتی از د ...

نميشه كه همينجوري بشيني تو خونه دو روز ديگه پير شيم هزارجور داستان داريم گور باباي حرف مردم ولي يا برو دكترِ اگه اضافه وزنت خيلي زياده جراحي كن يا با دكتر تغذيه و پياده روي توي خونه حتي توي اتاقت شروع كن قرصاي لاغري ام شنيدم بعضياشون خوبه ، عزيزم با مردم كاري نداشته باش اما اين اضافه وزن خيلي حس و حالمون و بد ميكنه بيا درست شيم

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
درکت کردم💔 قبلا۱۰۰کیلوبودم همه مسخره ام میکردن همه حتی خونوداه  وزنموکم کردم برگشت دست خودم ...

چجوري و توي چندوقت ١٥ كيلو كم كردي ؟

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
منم ۱۵ کیلو کم کردم باز برگشت💔 دقیقا💔

من وقتایی که غذازیادمیخورم عذاب وجدان میگیرم خودمم ازهمه بیشتراذیت میشم ازوضع خودمم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
چجوري و توي چندوقت ١٥ كيلو كم كردي ؟

اشتباه ریپ زدی فکرکنم 

من ۱۰۰بودم ۳۲کیلوکم کردم شدم ۶۸ 

الان دوباره برگشت شدم ۸۰😔😔😔

کاش لاغرشم تموم شه این حرفا💔

میشی عزیزم الکی استرس نخور

اشتباه ریپ زدی فکرکنم  من ۱۰۰بودم ۳۲کیلوکم کردم شدم ۶۸  الان دوباره برگشت شدم ۸۰😔😔😔

نميدونم اشتباه زدم يا نه ولي خدااااييييي ٣٢ كيلوووو چجوري كم كردي؟؟؟؟ ده كيلو رو سريع ميتوني كم كني بابا غصه نخور دممممت گرم چه اراده اي داشتي هرماه چندتا كم ميكردي؟

لعنتی خیلی بده درکت میکنم 

اینکه از بچگی چاق باشی هم بدتره بهت میگن توپولو یا ازین مدل صفت ها فکر میکنن بامزه هست و خنده داره ولی نمیدونن ما اذیت میشیم واقعا🥲

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀