2777
2789
عنوان

چرا مردم فکر میکنن ما ادمای چاق احساس نداریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 174 پست
دقیقا منم همینطور ولی بازم هربار سعی کردم قضاوتشون نکنم بخدا من خسته شدم از حرف ادما

رو نده خودتو دست کم نگیر جوابشونو بده

هرادمی ایرادی داره، وقتی ایرادتو به روت میارن توام به روشون بیار تا بسوزن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس تپل ها خیلی مهربون و با احساسن 😍💚 من خودم لاغرم فکر نکنید بخاطر خودم میگم

بالاترم گفتم کاش صدسال سیاه مهربون و با احساس نباشیم وقتی ادما لیاقتشو ندارن

هرچی من تو زندگیم سرم تو کار خودم بوده بیشتر تو کارام دخالت کردن

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

و از این بدتر که فکر میکنن به خاطر خوردنه

خیلیا استعداد چاقی دارن

خیلیا بیماری دارن

خیلیا قرص میخورن

حتی اگه باربیم باشن نباید گوه خوری بقیه رو بکنن🙆🏽‍♀️

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

گريه؟؟؟؟ چرا واقعا؟ من اضافه وزن دارم و خيلييي ام دلم ميخواد كمش كنم اما هر لباسي دوس داشته باشم ميپ ...

زیاد

عزیزم من اصلا اعتماد به نفس ندارم دقیقا بخاطر حرف یکی از دوستام ک هیکلمو مسخره میکرد

حتی از در خونه بزور میرم بیرون

باشگاه نمیرم چون اعتماد به نفس اینکه تا اونجا پیاده برمو ندارم

در کل حرفاشون از من یه دختر افشرده بی اعتماد به نفس بی انگیزه ساخته ک هران ممکنه خودشو بکشه

خیلی ممنون که گفتی چون من معمولاً به دو سه تا از دوستان و آشنایان که یکم اضافه وزن دارن میگم یکم بیش ...

بله متاسفانه ازاردهندست

شما فکر کن از زمانیکی ک بدنیا میای ادما دائما یه چیزیو بهت تکرار کنن مسلما کلافه و افسرده میشی

خب جدی جدی چرا یه رژیم درست و حسابی نمیگیری

چون به همین اسونیا نیست

من تا میام شروع کنم یکی میرینه تو اعصابم میشینم از حرص میخورم

هدچی میگم بابا تروقران یه ماه منو بیخیال شید گوش نمیدن

چون به همین اسونیا نیست من تا میام شروع کنم یکی میرینه تو اعصابم میشینم از حرص میخورم هدچی میگم با ...

میفهمم😅منم تا میام یکم چاق بشم، حرصم میدن، هیچی نمیخورم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
میفهمم چی میگی منم زیادی لاغرم از بس هی میگن لاغری خشکی نگا کن مگه نون نمیخوری فلان اصن اعتماد بنفس ...

به این فکر کن ک از منه چاق ک همه ملت به بشقاب و هیکلش نگا میکنن راحت تری اعتماد به نفس میگیری😂

رو نده خودتو دست کم نگیر جوابشونو بده هرادمی ایرادی داره، وقتی ایرادتو به روت میارن توام به روشون ب ...

بعضی وقتا نمیشه

الان مثلا من به مامانم چی بگم؟

بگم دستت درد نکنه ک ابنهمه روز پرستاریتو کردم کاراتو کردم غذاتو پختم رفتی بیمارستان اومدم مث دسته گل نگهت داشتم در عوض بهم میگی خجالت میکشی ازم؟بکشم خودمو بعنوان تشکر راحت شه؟

و از این بدتر که فکر میکنن به خاطر خوردنه خیلیا استعداد چاقی دارن خیلیا بیماری دارن خیلیا قرص میخ ...

من از بچگی چاق بودم

یه دوره ای لاغر شدم

بعد بخاطر شرایط زندگیم و حال روحیم دوسال قرص افسردگی استفاده کردم

اون قرص لعنتی چاقم کرد

حالا کدوم یکی از این ادمایی ک گوه خوریه هیکل من و امثال منو میکنن تو روزای سختمون بودن؟