2777
2789
عنوان

چرا مردم فکر میکنن ما ادمای چاق احساس نداریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 174 پست
اونا مردم نیستن احمقن 

حالا به من خیلی میگن کمتر بخور 

درصورتی که من چاقیم بابت کم تحرکیم هست نه غذا....

ازین کارهم بدم میاد من

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که برام مهم نیس 

عاشق هیکلم 

حالا یکم شکم دارم اصلا که چی 

انقدر تو باشگاه از من بزرگتر هستن اما با چنان اعتماد بنفس قر میدن و کوتاه میپوشن بیخیال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

خیلی ممنون که گفتی چون من معمولاً به دو سه تا از دوستان و آشنایان که یکم اضافه وزن دارن میگم یکم بیشتر به فکر سلامتی ت باش و تو غذا خوردن بیشتر مراعات کن و سعی کن باشگاه بری تا بدنت رو فرم بیاد. نمی‌دونستم این حرفها اینقدر می‌تونه ناراحت کننده باشه 

هیچوقت همچین کاری نکردم ب من چ آخه  من خودم لاغرم هر کی میبینه میگه چ مشکلی داری ک انقد لاغری😐

منم اینکارو نکردم هیچوقت☹

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

خب جدی جدی چرا یه رژیم درست و حسابی نمیگیری

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
نمیشه اهمیت نداد💔

میفهمم چی میگی منم زیادی لاغرم از بس هی میگن لاغری خشکی نگا کن مگه نون نمیخوری فلان اصن اعتماد بنفس ندارم حس میکنم لباسام بهم نمیاد 🙁🙁

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
من هیچ موقع روی ظاهر و چهره و اندام کسی رو انتخاب یا قضاوت نمیکردم تا اینکه توسط یسری آدما با خصوصی ...

دقیقا منم همینطور ولی بازم هربار سعی کردم قضاوتشون نکنم

بخدا من خسته شدم از حرف ادما

اتفاقا ی هورمونی هستش ک هورمون مهربونیه و تو افراد چاق بیشتره  درضمن ب خرف بقیه اهمیت نده همه ...

صدسال سیاه نخواستم مهربون باشم وقتی ادما لیاقت مهربونیو ندارن

اگر غریبه ان که واقعا بیجا میکنن ولی اگر خانواده هستن شاید واقعا دلسوزی میکنن چه بسا که به منم گفت ...

جفتش

ببین دلسوزیم نباید ی شیوه ای داشته باشه؟

دل ادمارو بشکونیم ک داریم دلسوزی میکنیم‌؟خب گیریم من لاغر شدم روحم ک همون روحه ضربه نمیبینم؟