2777
2789

《 بخاطر خودت میگم》

متنفرم از این جمله

متنفرم ک هرکی از راه میرسه هر حرفیو به زبون میاره و نیش و کنایه میزنه و تهش میگه بخاطر خودت گفتم!!!!!

میدونید این بخاطرت گفتنا چقدر قلب منو شکسته؟چقدر روان منو بهم ریخته؟میدونید از من یه دختر افسرده ساخته؟

من دختریم ک متاسفانه اضافه وزن دارم

میدونم چاقی برای سلامتی بده

باور کنید من و امثال من از هرکسی بهتر میدونیم

علاوه بر سلامتی فقط خدا میدونه چقدر خودمون از نگاه و حرفای مردم عذاب میکشیم

وقتی لباس مورد علاقمون اندازمون نیست وقتی غذایی ک دوست داریمو نمیتونیم با خیال راحت بخوریم از همه ی اینا بدتر نیش و کنایه ی هرادمی ک بهت میرسه و به خودش اجازه میده راجب هیکلت نظر بده

چرا مردم فکر میکنن چاقا قلب و احساس و روح ندارن؟

همه ی اینارو نوشتم ک اگه ادم چاقی دیدید بدونید اون بدبخت به فکر خودش هست میدونه چاقه میدونه هیکل خوبی نداره لطفا شما با حرفاش عذابش ندید💔

اگه مادرید سعی کنید به بچتون کمک کنید نه با نیش و کنایه برنجونیدش

همه ی اینارو با یه دل شکسته و چشمای اشکی نوشتم💔

مامانم امروز گفت وقتی کسی تو رو میبینه من خجالت میکشم و قلب من هزار تیکه شد💔نکنید تروخدا نکنید با بقیه اینکارو

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گور باباشون

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بخدا منم ک لاغرم همش حرف میشنوم اهمیت نده عزیزم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

هیچوقت همچین کاری نکردم ب من چ آخه  من خودم لاغرم هر کی میبینه میگه چ مشکلی داری ک انقد لاغری😐

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بخاطر خودت میگم دایورت کن و کان لق گویان دووور. شو ازشون 

همینکارو میکنم

ولی تعارف ندارم ک دلم میکشنه خیلیم میشکنه

منم ی دختر جوونم شرایط زندگیم و استرس باعث شد چاق شم یعنی من دیگه دل و احساس ندارم؟فکر نمیکنن شاید ناراحت شه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

من هیچ موقع روی ظاهر و چهره و اندام کسی رو انتخاب یا قضاوت نمیکردم

تا اینکه توسط یسری آدما با خصوصیات ظاهری خاص اذیت شدم و ناخودآگاه هرکیو الان با اون خصوصیات میبینم حس میکنم قراره باز بره رو مخم

و بازم هیچکسی حق نداره ظاهر کسیو نظر بده 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

گريه؟؟؟؟ چرا واقعا؟ من اضافه وزن دارم و خيلييي ام دلم ميخواد كمش كنم اما هر لباسي دوس داشته باشم ميپوشم و متاسفانه همه ي غذاهارم ميخورم !!! اما واقعااا دلم ميخواد ي اراده ي قوي داشته باشم تو چرا از حرف اين ادما واسه خودت انگيزه درست نميكني؟ مگه چندكيلو اضافه وزن داري قشنگم؟

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍