گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 عنوان کیک پزا بیایین؛!! 51 بازدید | 6 پست روغن قنادی چیه؟ میشه برای کیک استفادش کرد..واینکه بهتر از روغن پخت و پز برای کیک یانه فرقی نداره پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍 1402/06/16 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبا8712 عضویت: 1394/06/12 تعداد پست: 34715 من همیشه روغن پخت و پز استفاده میکنم روغن قنادی فکر کنم برای شیرینی باشه نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
mrs_lili عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 1420 من روغن مایع برای کیک استفاده میکنمروغن قنادی برای شیرینی خوبه که البته زیاد خوشمزه هم نمیشه
سفیدبرفیییییییی عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 886 من کره قنادی که همون مارگارین شنیده بودم فک کنم روغن قنادی همون روغن مارگارین باشه...طبق دستور پیش برو اگر تو دستور پخت نوشته روغن قنادی از روغن قنادی استفاده کن
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من همیشه روغن پخت و پز استفاده میکنم روغن قنادی فکر کنم برای شیرینی باشه ممنون عزیزم پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من روغن مایع برای کیک استفاده میکنم روغن قنادی برای شیرینی خوبه که البته زیاد خوشمزه هم نمیشه اها من فک کردم خوشمزه تره بخاطراون گفتم پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
گل_رزسیاه مدیر استارتر عضویت: 1401/11/06 تعداد پست: 350 من کره قنادی که همون مارگارین شنیده بودم فک کنم روغن قنادی همون روغن مارگارین باشه... ط ... نه عزیز من فک کردم روغن قنادی طعم بهتری ب کیک میده ب اون خاطر پرسیدم پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍