2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته که داخل خوابگاهواد مصرف می کنن؟

تو خوابگاه های دولتی انقدر سخت گیری میکنن کسی جرئت نداره تو اتاق یه نخ سیگار نگه داره چه برسه به مواد مصرف کردن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
اتو باید با خودمون ببریم؟ دست خودته تخت بالا باشی یا پایین؟ ی ساعت اعلام میکنن همه میخوابن یا هر و ...

مگه سربازیه ک سر ساعت بخوابی .ولی ی ساعت خاصی خاموشی میزنن اونم فقط چراغای راهروی خوابگاه .اتاق خودتون میتونید روشن بزارید لامپو

راسته که داخل خوابگاه مواد مصرف می کنن؟

😐😂😂😂😂😂خدایی اینو از کجاتون درمی‌آید نه هر کسی دانشگاه دولتی میاد قطعا برای هدفی میاد ولی بعضی ها هستند که خلاف ترین کارشون این بود که زمانی داخل شهر می رفتن کافه قلیون می کشیدن اونم تعدادی انگشت شمار بعدم بعضی بچه گزارش کردن رفتن حراست و بعد کمیته انضباطی رفتن تعهد دادن

دخترای اونجا چطورین میشه درس خوند

ببین بستگی داره یکی‌از شب تا صبح بیداره یکی هم همون ساعت ۹ می‌خوابه  ترم اول که بری هم سلیقه ای هاتو که پیدا کنی دیگه راحت میشی میتونی به راحتی  داخل خوابگاه هم درس بخونی هم تفریح داشته باشی

بچه هاش مثبت هستن یا منفی 

از همه قشر ی داخل خوابگاه هست یکی رل داره یکی خرخونه  یکی مذهبیه یکی هروز میره بیرون یکی آهنگ میزاره  هر کدون از کسایی که به سلیقه تو جور بود پیدا کنی میتونی یه اکیپ بشید درکل نمیشه از روی ظاهرم قضاوت کرد  بستگی به ذات اون شخص هم داره