2777
2789
عنوان

چه غلطی بکنم دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در چه حد؟ در حدی که لباست از شدت تعریق بچسبه به بدنت؟  چند ساعت؟

وقتی که ورزش میکنم بله عرق میکنم 

چند ثانیه که بین ورزش صبر میکنم قشنگ از سر و صورتم میچکه یا از کمرم میره پایین خخخخخخ

کلا یک ساعت 

تو خونه البته 

قبلا باشگاه رفتم آشنام با تمرینات 

وزنه و کش و توپ اینا هم دارم

وقتی که ورزش میکنم بله عرق میکنم  چند ثانیه که بین ورزش صبر میکنم قشنگ از سر و صورتم میچکه یا ...

میزان دفع بدنت خوبه؟ 

یعنی روزی حداقل دوبار میری دستشویی؟ 

ممکنه طبع بلغمی داشته باشی یا دچار استپ وزنی شده باشی یا اینکه برنامه ی ورزشی و غذاییت با هم تناسب ندارن. 

بهتره حتما بری پیش یه دکتر خوب و با تجربه و بدون داروهای شیمیایی و در طول زمان وزنت رو کم کنی 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
ورزش رزمی کدوما هستند؟

کاراته و تکواندو بکس و شاخه های اینا بری نتیجشو صد درصد میگیری همم یه افتخاره واقعا🙂

لازم باشه کل دنیارو فقد برا ارزوهام به اتیش میکشم با ادماش😐😂دور از جون(
میزان دفع بدنت خوبه؟  یعنی روزی حداقل دوبار میری دستشویی؟  ممکنه طبع بلغمی داشته باشی ...

نه اصلا شاید دو روز یکبار شایدم بیشتر 

از اول اینطور بودم یعنی از بچگی 

چرا اصلا به فکر خودم نرسیده بود 

نه اصلا شاید دو روز یکبار شایدم بیشتر  از اول اینطور بودم یعنی از بچگی  چرا اصلا به فکر ...

علت اینکه وزنتون کاهش پیدا نمیکنه همینه، چون خودم اینجوری بودم اما از وقتی برای بهبود گوارش و دفع بدنم برنامه ی غذایی مناسب گرفتم، ورزش نتیجه داد و کم کم وزنم کم شد. 

یه سری غذاها اصلا مناسب بدن نیستن که نمیخورم. هله هوله ها هم شاید ماهی یکبار، به جاش پولم رو صرف خرید مغزیجات میکنم. کشمش، بادام زمینی، گردو، لواشک البته مغزیجات نیست ولی دوست دارم نمیشه حذفش کرد😁، آلوبخارا، یا میوه میگیرم خودم آلوچه درست میکنم. 

نون لواش، بربری، سنگک، تافتون و نون سفید خیلی کم میخورم. پنیر خیلی کم میخورم. ماست و شیر رو در حد رفع نیاز بدنم به کلسیم مصرف میکنم اونم با خرما یا قصب. ماست رو با موسیر و دونه و فلفل میخورم تا از سردی ماست کم بسه. ماست شیرین میخورم نسبت به ماست ترش سردی کمتری داره. 

بستنی هم میخورم ولی صبح و شب نه ظهر یا قبل ظهر که فعالیت بدنی باعث بشه کالری دریافتی از بستنی مصرف بشه هم اینکه معدم سرد نشه خیلی. 

دانه ی چیا و آب گرم رو با هم ترکیب میکنم، اندازه ی پنج لیوان آب و یه قاشق غذا خوری دانه ی چیا. در طول روز ازین آب مصرف میکنم. 

هر لقمه غذا رو نزدیک سی بار میجوم. امتحان کن میبینی که با دو کفگیر کوچولو برنج و چند قاشق خورشت خیلی راحت سیر میشی.

هم اینکه معدت احساس سنگینی نمیکنه دیگه. 

مایعات و لبنیات با هیچ غذایی نمیخورم. مثلا ماست و دمپخت نمیخورم، برنج سرد هست ماست هم سرد هست با هم در طول زمان باعث سردی معده میشن. 

ناشتا دو استکان آب ولرم میخورم. لیوان نه، استکان. 

صبحونه هم تا حد امکان مواد غذایی با طبع گرم میخورم. 

روزانه ۴وعده غذا میخورم. 

صبحونه که مواد غذایی با طبع گرم داره. 

ناهار معمولا برنج یا نون داره که در هر صورت سرد هستن. 

شام مه قبل اذان مغرب میخورم سعی میکنم شام هم گرم باشه. 

و دو سه ساعت قبل خواب میوه یا پسته و کشمش، یا... 

من بستنی میخورم. فست فود توی خونه درست میکنم میخورم. کیک و شیرینی هم میخورم. نسکافه میخورم. ولی به اندازه ای که در حد یه نیان وعده باشه اونم نه هر روز. 

مثلا یکبار در هفته کیک. یکبار بستنی. یکبار نسکافه.با شکر کم. بستنی و کیک رو خودم با شکر کم درست میکنم. 

ورزش هم میکنم.

نوشابه، سوسیس، کالباس، چیپس، پفک اصلا نمیخورم. 

نمیگم الان به اندام دلخواهم رسیدم ولی رعایت یه سری اصول و انجام یه سری کارها باعث شده کاهش وزن داشته باشم و تا چن  ماه دیگه به وزن دلخواهم میرسم. 

جدیدا هم میخوام روزه گرفتن رو به برنامم اضافه کنم. تاثیری روی روح داره که بعد هم به جسم منتقل میشه.یعنی انگار هم زیارته هم سیاحت😅.

خیلیا عقیده دارن روزه ضرر داره و باعث کم آبی بدن میشه.ولی من خودم امتحان کردم و نتیجه ای که گرفتم این بود که زخم های بدنم زودتر ترمیم شدن. گوارشم بهتر شد و قدرت مقابله با مسائل درون وجودم بالاتر رفت.

حس خ بی میگیرم که بعد ازینکه۶_۷روز از بدنم کار کشیدم یکی دو روز بهش استراحت بدم.

اگه امروز روزه بگیرم صبح زور بعد غذا برام خوشمزه تر هستن و هم اینکه احساس شادابی بهم دست میده. 

هلیله ی سیاه هم ، باعث اسهال میشه، و مناسب افراد بلغمی مزاج هست. 

طبعتون رو مشخص کنید و طبق طبعتون برنامه ی غذایی و برنامه ی زندگیتون رو اصلاح کنید. 

حتی ساعت خواب. 

دمنوش هایی که طبع گرم و خشک دارن برای بلغمی ها خوب هستن. 

ولی چایی خوب نیست. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
علت اینکه وزنتون کاهش پیدا نمیکنه همینه، چون خودم اینجوری بودم اما از وقتی برای بهبود گوارش و دفع بد ...

خیلی ممنون 

دستت درد نکنه خوب توضیح دادی مرسی 

حتما انجام میدم