2777
2789
عنوان

چه غلطی بکنم دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 39 پست
نیم ساعت حلقه و نیم ساعت اروبیک  البته بعضی وقتا بیشتر هم میشه

این ورزش درستی نیست 

برو باشگاه 

یا یک ساعت و نیم پیاده روی تند 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو خیلی شنیدم ولی امتحان نکردم مرسی 

خواهر من امتحان کرد واقعا جواب داد عالیه

برای حاجت دلم نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏خدایا بحق بزرگیت دل همه رو شاد کن دل من و همه اقدامی ها رو هم با یه نور چشم شاد کن🤲❤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد

عزیزم شیرینی رو حتی عسل رو حذف کن هرروز به مدت نیم ساعت پیاده روی کن و یکساعت ورزش کن اگ میتونی برو باشگاه اگ نه تو خونه ورزش کن با شبکه جم فیت یا حتی از رو گوشیت، نون رو حتما حذف کن ولی اگرم مجبور شدی به اندازه یه کف دست نون بخور، قبل از هروعده غذاییت تخم چیا بخور ولی حتما دقت کن ک در روز بیشتراز دو قاشق غذا خوری تخم چیا نخور 

تخم چیا مث تخم شربتی بزار تو اب گرم خیس بخوره و بعد بخور

عزیزدلم من مامانم مربی پیلاتسه امکان نداره این کارارو کسی انجام بده و لاغر نشه💕

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝

برو دکتر تغذیه رژیم میده لاغر میشی البته میتونی باشگاه هم بری مربی بهت برنامه میده  یکی از این ...

دکتر رفتم با برنامه اش از 69 رسیدم به 65 بعد استپ کردم دیگه 

دیگه تکون نمیره این عدد لعنتی 

دکتر رفتم با برنامه اش از 69 رسیدم به 65 بعد استپ کردم دیگه  دیگه تکون نمیره این عدد لعنتی&nbs ...

پس برو باشگاه‌ مربیت بهت ورزش و برنامه غذایی میده

میتونی برای استپ وزنی فستینگ کنی جواب میده حتما

.....

عزیزم شیرینی رو حتی عسل رو حذف کن هرروز به مدت نیم ساعت پیاده روی کن و یکساعت ورزش کن اگ میتونی برو ...

وووو مهمممم ترین رژیم رو فراموش کردم بگم، رژیم فستینگ ینی تو مثلا از صبح ک صبحانه میخوری البته بین ساعات ۷_۸_۹ تااا شام دیگه غذا نخوری دمنوش کاکل ذرت دمنوش سبوس گندم و... خوبه یا مثلا سالاد بدون سوس یا یه دونه خرما یا یه واحد میوه همین چیزای کم کالری بخوری درحدی ک ضعف نکنی اوکی هس ولی غذا نخوری کلا نهارتو حذف کنی عالی میشه بهت قول میدم انجامش بدی معجزه اسا وزن کم میکنی ولیی به شرطی ک برا شام‌هم کم بخوری ها

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝