2777
2789
عنوان

باردارم ده هفته راهنمایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟ از کی فهمیدی قند داری؟وای نکنه منم بگیرم ؟ ولی دیگه آخراشی گلم ایشالا بعداز زایمانت یه حلوای م ...

والا از همون دو سه ماه پیش فهمیدم دیگه،ان شاالله که نمیگیری عزیزم قند گرفتن شانسیه والا ولی فک کنم تو هفته های ۲۸ ۲۹ تست میگیرن متوجه میشن من خودم زودتر فهمیدم مرکز بهداشت بهم گفت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مرکز بهداشت میری خوب بوده رسیدگیشون؟ برم به نظرت؟

والا خوبن بد نیستن هم رسیدگی میکنن هم اخلاقشون خوبه من قندمو اونا تشخیص دادن پزشک خودم تشخیص نداد اونا گفتن این ازمایشت نشون میده باید تست قند بدی چرا دکترت بهت چیزی نگفته؟ بعدش رفتم دکترم برای دو هفته بعدش تست قند نوشت ولی خودم همون فرذاش رفتم و متاسفانه بالا بود از همون موقع مراعات کردم و الحمدلله تحت کنترلم و کارم به دارو و انسولین نکشید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
والا خوبن بد نیستن هم رسیدگی میکنن هم اخلاقشون خوبه من قندمو اونا تشخیص دادن پزشک خودم تشخیص نداد او ...

پس منم برم ممنون اره دکترا سرشون شلوغه خیلی توجه نمیکنن خوبه باز زود تشخیص دادین

پس منم برم ممنون اره دکترا سرشون شلوغه خیلی توجه نمیکنن خوبه باز زود تشخیص دادین

اره عزیزم ولی نگران نباش ان شاالله که شما نداری خودت نگاه به ازمایشایی که دادی بکن ببین اگه قندت لب مرزه به دکترت بگو اگه صلاح دونست برات بنویسه یا ببر مامای بهداشت نگاه کنه بگو مستعد قند بارداری هستم یا نه؟اگه گفت نه نگران نباش همون هفته ۲۸ اینا به دکترت بگو برات بنویسه اگه لازم میدونه