2777
2789
عنوان

باردارم ده هفته راهنمایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 57 پست
وای دقیقا نیمساعت بعداز غذا انگار هیچی نخوردم 

من که از شدت گرسنگی گریم میگیره😂😂هرچقدرم سن بارداریم بالاتر می‌ره بدتر میشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول همینطوری بودی؟

بله 

چون حالت تهوع نداشتم 

الانم 7 کیلو اضافه وزن دارم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من که از شدت گرسنگی گریم میگیره😂😂هرچقدرم سن بارداریم بالاتر می‌ره بدتر میشه

حالا یه جایی خوندم میگفتن بخاطر معده س و باید به دکتر بگی که دارو برا معده بده دوهفته دیگه نوبت دکتر برم میپرسم ببینم ربطی داره یانه

من تو بارداری سویق سنجد گرفتم برای کلسیم. هر وقت یه قاشق می‌خوردم طولانی مدت سیر میشدم.یا مثلا چند تا دونه بادوم هم خیلی انرژی بخشه هم سیر کننده. البته نمی‌دونم درسته یا نه چون خود سویق چاق کنندس.

و منی که به خاطر قند بارداری نتونستم ادای حامله ها رو در بیارم😅 همه به زن بارذار میگن همه چی بخور ولی من فقط باید ناخونک بزنم اخ که چقد دلم حلوای انگشت پیچ و بستنی کافه و بستنی یخی میخواد🥺تازه داره ماه هشتم تموم میشه تقریبا سه ماهه رژیمم تو دلم موند یه قاچ بزرگ هندونه رو با ولع گاز بزنم از اخرین هندونم ۳ ماه میگذره بقیه میوه ها هم روی سه بار مجازم سه تا کوچیک

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
و منی که به خاطر قند بارداری نتونستم ادای حامله ها رو در بیارم😅 همه به زن بارذار میگن همه چی بخور و ...

جدی ؟ از کی فهمیدی قند داری؟وای نکنه منم بگیرم ؟ ولی دیگه آخراشی گلم ایشالا بعداز زایمانت یه حلوای مشتی بخور بایه عالمه بستنی🤗

حالا یه جایی خوندم میگفتن بخاطر معده س و باید به دکتر بگی که دارو برا معده بده دوهفته دیگه نوبت دکتر ...

فکر نکنم ... بخاطر هورمون ها و بارداریه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤