2777
2789
عنوان

مث چی از بارداری پشیمونم اما راهی نیس اخر پنج ماهم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 44 پست
پرستاری؟؟؟ .....اینقد همکار های شوهرم هستن بچه دارن و خوب میرن شیفت و میان ....درضمن نترس وقت همیشه ...

اره نه برا کار کردنم نیس کلا از بچه خوشم نمیاد دلم میخاد اختیارم دست خودم باشه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
مشاور رفتم هیچ فرقی نکرد پیش دونفرم رفتم همش حرفای بقیه رو میزنن میکن مسیولیت پذیر باش ولی من از بچه ...

اونم یه موجود زنده است. حتما نباید دیوانه وار دوستش داشته باشی. یا خیلی واسه اومدنش خوشحال باشی. احساسات هر کسی فرق داره و تقصیری نداری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت قول میدم. بدنیا بیاد درست میشه حیت الان هورمونات بهم ریخته. و حالت کاملا طبیعیه و حق داری چندماه ...

خدا کنه خیلی دلم میخاد بهش حس داشته باشم اون گناهی نداره خودم خواستم بیاد🥲

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
اره نه برا کار کردنم نیس کلا از بچه خوشم نمیاد دلم میخاد اختیارم دست خودم باشه

الان به این فکر کن خواست بره کلاس اول چقدر شوق و ذوقش رو داری ...ببین مثبت فکر کن ...سردی هم خیلی نخور وقتی سودایی بشی همش میشی یاس و تا امیدی و افسردگی گرفتم همش سوره بقره گوش میدادم نمی‌دونی چقدررررر تاثیر داره

خدا کنه خیلی دلم میخاد بهش حس داشته باشم اون گناهی نداره خودم خواستم بیاد🥲

امکان نداره حس نداشته باشی اولین لحظه که ببیتیش قند تو دلت اب میشه صبرررر کن اصلا خواست خداست یلحظه یجوری عاشقش میشی انگار سالهاست کنارته و طاقت لحظه ای دوریشو نداری دوستم دقیقا مثل شما بود و میگفت بچه بیاد مسئولیتاش سخته و درگیرمیشم و نمیتونم راحت باشم و بخوابم و فلان  دوروزه دختر نازش بدنیااومده میگه نفسم بنده به نفساش میگه دوست دارم بیدار بمونم فقط نگاهش کنم 

الان پسر خودم 7ماهشه نمیدونی چه دلبریهایی میکنه که میترسم زود بزرگ شه وازین لحظه هاش خوب لذت نبرده باشم صبح زود بیدارمیشم به عشق بازی و خنده هاش😍😍

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
امکان نداره حس نداشته باشی اولین لحظه که ببیتیش قند تو دلت اب میشه صبرررر کن اصلا خواست خداست یلحظه ...

خدا کنه اینجوری باشم منتظرم ببینم دنیا بیاد چی میشه

جنسیت بچه ت چیه ؟

پسر

واقعامیخواستی بچه اتو بدی به اونا ؟؟؟

اره واقعا الانم راضی ام بدم اونا بزرگش کنن حداقل دوسش دارن مث من بی حس نیستن

خدا کنه اینجوری باشم منتظرم ببینم دنیا بیاد چی میشه

همینجوری میشه مطمئن باش 

همین که منتظری خودش یعنی دوست داری ببینیش و حسی بهش داری 

این حس الانت هم فقط برای تو نیست خیلیا درگیرش میـشن دستتووبکش رو شکمت باهاش حرف بزن یواش یواش به حرفات واکنش میده دست بکشی به دستت ضربه میزنه بزرگتر که بشه به شکمت نور بندازی حرکت میکنه و بیشتر حسش میکنی ماه اخر کامل سکسکه کردنشو حس میکنی و برات بامزه میشه و بعد حست برمیگرده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
اره واقعا الانم راضی ام بدم اونا بزرگش کنن حداقل دوسش دارن مث من بی حس نیستن

تورو خدا این کارو نکن اون به تو نیاز نه به کسی که بزرگش کنه 

گناه داره وقتی به دنیا اومد نمیتونی حتی یه لحظه هم ازش دست بکشی

خدا حفظش کنه همین که بیاد تو بلغت عاشقش میشی😉

امیدوارم🥲

تورو خدا این کارو نکن اون به تو نیاز نه به کسی که بزرگش کنه  گناه داره وقتی به دنیا اومد نمیتو ...

خب من سعی میکنم ازش خوشم بیاد اما حقیقت اینه هیییچ خسی بهش ندارم دست خودم نیس

خب من سعی میکنم ازش خوشم بیاد اما حقیقت اینه هیییچ خسی بهش ندارم دست خودم نیس

میدونه چی میگی عزیزم 

من خودم وقتی باردار بودم افسردگی گرفته بودم از همه بدم میومد حتی از شوهرم تو خونه یه گوشی میشستم هیچ کاری هم نمیکردم 

خودبه‌خود خوب شدم بعد ۶ ماهگی